Se og endre de månedlige minnene dine

Google Foto-programmet oppretter bilde- og videohøydepunkter basert på de beste bildene dine, reiser du har vært på, og øyeblikk du har feiret.

De månedlige minnene dine er tilgjengelige på Android-enheter, iPhone og iPad.

Endre en tur- eller aktivitetstittel

1. Åpne Google Foto-appen Foto på en Android-enhet.
  2. Rull til minnet du vil endre.
  3. Nederst til høyre trykker du på Mer Mer og så Endre tittelen.
  4. Skriv inn den nye tittelen.

Fjern turer eller hendelser

Viktig: Hvis du fjerner en tur eller aktivitet, fjernes bare minnet. Bildene og videoene blir ikke fjernet fra biblioteket ditt.

1. Åpne Google Foto-appen Foto på en Android-enhet.
  2. Åpne minnet vil fjerne.
  3. Trykk på Mer Mer nederst til høyre.
  4. Trykk på Skjul og så Fjern dette minnet.