Je maandelijkse herinneringen bekijken en bewerken

Het programma Google Foto's maakt foto- en videohoogtepunten op basis van je beste foto's, reizen die je hebt gemaakt en momenten die je hebt gevierd.

Je maandelijkse herinneringen zijn beschikbaar op Android-apparaten, iPhones en iPads.

De titel van een reis of gebeurtenis bewerken

1. Open de Google Foto's-app Foto's op je Android-apparaat.
  2. Scroll naar de herinnering die je wilt bewerken.
  3. Tik onderaan op Meer Meer en dan Titel van herinnering bewerken.
  4. Voer de nieuwe titel in.

Een reis of gebeurtenis verwijderen

Belangrijk: Als je een reis of gebeurtenis verwijdert, wordt alleen de herinnering verwijderd. Je foto's, video's en albums worden niet uit je bibliotheek verwijderd.

1. Open de Google Foto's-app Foto's op je Android-apparaat.
  2. Open de herinnering die je wilt verwijderen.
  3. Tik rechtsonder op Meer Meer.
  4. Tik op Verbergen en dan Deze herinnering verwijderen.