Matkojen ja kuukausien kohokohtien katsominen ja muokkaaminen

Google Kuvat luo kuva- ja videokohokohtia, jotka perustuvat eri kuukausien ja matkojen parhaisiin kuviin.

Kuukausien ja matkojen muistot ovat saatavilla Android-laitteilla, iPhoneilla ja iPadeilla.

Matkan nimen muokkaaminen

1. Avaa Google Kuvat ‑sovellus Kuvat Android-laitteella.
  2. Vieritä, kunnes löydät sen matkan tai kuukauden, jonka kohokohtaa haluat muokata.
  3. Valitse oikeasta yläkulmasta Lisää Lisää ja sitten Muokkaa nimeä.
  4. Kirjoita uusi nimi.

Matkan poistaminen

Tärkeää: Jos poistat matkan, vain kohokohta poistuu. Valokuvat ja videot eivät poistu kirjastosta.

1. Avaa Google Kuvat ‑sovellus Kuvat Android-laitteella.
  2. Vieritä, kunnes löydät sen matkan tai kuukauden, jonka kohokohdan haluat poistaa.
  3. Napauta oikeasta yläkulmasta Lisää Lisää.
  4. Napauta Poista muisto ja sitten Poista.

Muita lähteitä