Veure i editar els teus records mensuals

El programa Google Fotos destaca fotos i vídeos basant-se en les millors fotos, en els viatges que has fet i en els moments que has celebrat.

Els records mensuals estan disponibles en dispositius Android, iPhone i iPad.

Editar el títol d'un viatge o d'un esdeveniment

1. Al dispositiu Android, obre l'aplicació Google Fotos Fotos.
  2. Desplaça't fins al record que vulguis editar.
  3. A la part inferior, toca Més Més i, a continuació, Edita el títol del record.
  4. Introdueix el títol nou.

Suprimir un viatge o un esdeveniment

Important: si suprimeixes un viatge o un esdeveniment, només se suprimirà el record. Les fotos, els vídeos i els àlbums no se suprimeixen de la biblioteca.

1. Al dispositiu Android, obre l'aplicació Google Fotos Fotos.
  2. Obre el record que vulguis suprimir.
  3. A la part inferior dreta, toca Més Més.
  4. Toca Amaga i, a continuació, Suprimeix aquest record.