Kopier elementer fra iCloud eller Apple Bilder til Google Foto

Du kan importere bestemte album fra Apple Bilder eller overføre hele iCloud-biblioteket ditt til Google Foto.

Viktig: Ved overføring blir ikke bilder eller videoer fjernet fra iCloud. Nye bilder og videoer som lagres i Apple Bilder-biblioteket ditt etter overføringen, blir ikke automatisk synkronisert til Google Foto. Hvis du sletter importerte eller overførte bilder fra Google Foto, kan de også bli slettet fra Apple Bilder-biblioteket.

Før du begynner

Sjekk at bildene dine kan overføres fra biblioteket

Før du kan overføre iCloud-biblioteket ditt til Google Foto, må innholdet være lagret i iCloud-bilder.

Disse innholdstypene overføres ikke fra iCloud til Google Foto:

• delte album
  • smarte album
  • innhold fra Min bildestrøm
  • Live Photos
  • bilder og videoer som ikke er lagret i iCloud
Sjekk at albumene dine er kvalifisert for importering

Før du kan importere album fra Apple Bilder til Google Foto, må albumene være lagret i Apple Bilder.

Hva kreves for å overføre biblioteker?

Før du ber om en overføring fra iCloud-bilder til Google Foto, bør du sjekke at

Importer album

Viktig:

1. Åpne Google Foto Foto på iPhone eller iPad.
  2. Øverst til høyre trykker du på profilikonet og så Innstillinger for Google Foto.
  3. Trykk på Apple Bilder og så Importer album.
  4. Velg albumene du vil importere.
  5. Trykk på Importér øverst til høyre.

Tips: Hvis du legger til bilder i et Apple Bilder-album etter at du har importert det, vises ikke disse i Google Foto-kopien av albumet. Hvis du vil at bildene skal vises i Google Foto-albumet, legger du dem til manuelt eller importerer albumet på nytt.

Be om bildeoverføring fra Apple

Viktig: Enkelte data og formater som er tilgjengelige i iCloud-bilder, fungerer kanskje ikke når du overfører innhold til Google Foto. Sjekk hva som overføres fra iCloud til Google Foto.

Slik ber du om overføring fra iCloud til Google Foto:

1. Logg på med Apple-ID-en din på privacy.apple.com.
  2. Velg Transfer a copy of your data (Overfør en kopi av dataene dine).
  3. Logg på med Google-kontoen din for å starte overføringen.
  4. Fullfør forespørselen ved å følge veiledningen på skjermen.

Tips: Overføringen tar 3–7 dager. Hvis du avbryter overføringsforespørselen før overføringen er fullført, blir elementer som allerede er kopiert over, værende i Google Foto.

Finn ut mer om overføring av bilder og videoer

Import av album
  • Hvis det finnes album med like navn i Apple Foto- og Google Foto-kontoene dine, blir ikke albumene slått sammen.
  • Du kan importere album på nytt gjentatte ganger fra Apple Bilder til Google Foto.
    • Når du importerer album på nytt gjentatte ganger, kan det hende at det opprettes flere kopier av det samme albumet.
  • Album som er merket som «favoritter» eller «skjult» i Apple, blir ikke skjult eller lagt til som favoritter i Google Foto. Finn ut hvordan du synkroniserer favoritter.

Tips: Slik sikrer du at store album blir importert til Apple Bilder:

• Koble enheten din til internett.
  • Lad enheten
  • Åpne Apple Bilder i forgrunnen.
Overføring av biblioteker
  • Bare de nyeste versjonene av bilder og videoer blir overført.
  • Hvis et bilde eller en video allerede finnes i Google Foto, beholdes kun én kopi av bildet eller videoen – dette for å spare plass.
  • Når det er mulig, blir bilder overført i albumene der de ligger. Videoer overføres separat og ligger ikke i album.
Tips: Album og videoer som overføres til Google Foto, får filnavn som begynner med «Kopi av».