Puheluiden tallentaminen Puhelin-sovelluksella

Puhelin-sovelluksella voit

• tallentaa aina tuntemattomista numeroista tulevat puhelut
  • tallentaa aina tietyiltä kontakteilta tulevat puhelut
  • tallentaa yksittäisen puhelun.
Vinkkejä:
  • Voit toistaa tallennettuja tallenteita ja muokata niiden kestoa, jos haluat säilyttää tallennetut puhelut.
  • Näet puheluiden tallennuksen tilaosoittimesta, milloin puheluiden tallennus on käytössä.

Tärkeää: Vain tietyt laitteet ja operaattorit tukevat puheluiden tallennusta. Tämä ominaisuus ei ole käytettävissä Pixelillä. Jotkin lait edellyttävät, että puhelun osapuolet antavat suostumuksensa tallennukseen. Osallistujille ilmoitetaan tallennuksesta ennen puhelun alkamista.

Puheluiden tallennusta varten

• laitteellasi on oltava Android 9 tai uudempi versio
  • sinulla on oltava Puhelin-sovelluksen uusin versio
  • sinun on oltava maassa tai alueella, jossa puheluiden tallennusta tuetaan. Puheluiden tallennus on laajalti käytettävissä, mutta ei kaikilla alueilla. Saatavilla olevat ominaisuudet riippuvat maasta tai alueesta.

Tuntemattomien numeroiden tallentaminen aina

Tärkeää: Vastaat itse puhelinkeskustelujen tallennusta koskevien lakien noudattamisesta. Käytä puheluiden tallennusta vastuullisesti ja vain tarvittaessa. Automaattinen puheluiden tallennus on tällä hetkellä käytettävissä vain Intiassa.
  1. Avaa Puhelin-sovellus Android-laitteella.
  2. Valitse oikeasta yläreunasta Lisäasetukset Lisää ja sitten Asetukset ja sitten Puheluiden tallennus.
  3. Laita Tallenna aina ‑kohdasta päälle Yhteystietoihin kuulumattomat numerot.
  4. Valitse Äänitä aina.

Valittujen kontaktien tallentaminen aina

Tärkeää: Vastaat itse puhelinkeskustelujen tallennusta koskevien lakien noudattamisesta. Käytä puheluiden tallennusta vastuullisesti ja vain tarvittaessa. Automaattinen puheluiden tallennus on tällä hetkellä käytettävissä vain Intiassa.
  1. Avaa Puhelin-sovellus Android-laitteella.
  2. Valitse oikeasta yläreunasta Lisäasetukset Lisää ja sitten Asetukset ja sitten Puheluiden tallennus.
  3. Laita Tallenna aina ‑kohdasta päälle Valitut numerot.
  4. Laita päälle Tallenna aina valitut numerot.
  5. Valitse näytön oikeasta yläkulmasta Lisää Lisää.
  6. Valitse kontakti.
  7. Valitse Äänitä aina.
  8. (Valinnainen:) Toista nämä vaiheet jokaisen tallennettavan kontaktin kohdalla.
Vinkki: Voit myös avata kontaktin tiedot laittaaksesi puheluiden tallennuksen päälle. Valitse yhteystietokortin oikeasta alareunasta Muokkaa kontaktia ja sitten Tallenna puhelut aina.

Tallennuksen aloittaminen puhelusta

Tärkeää: Kun tallennat puhelun ensimmäistä kertaa, sinulle ilmoitetaan, että sinun on noudatettava puheluiden tallennusta koskevia paikallisia lakeja. Monilla oikeudenkäyttöalueilla kaikkien osapuolten on suostuttava puhelun tallentamiseen.

Kaikkien käyttäjien yksityisyyden suojaamiseksi molemmat osapuolet ilmoitetaan tallennuksen alkaessa siitä, että puhelu tallennetaan. Kun lopetat tallennuksen, molemmat osapuolet saavat ilmoituksen siitä, että puhelua ei enää tallenneta.

1. Avaa Puhelin-sovellus .
  2. Soita tai vastaa puheluun.
  3. Voit tallentaa puhelun valitsemalla käynnissä olevan puhelun näytöltä Tallenna Tallenna.
  4. Pysäytä tallennus valitsemalla Lopeta tallennus Lopeta tallennus.

Muistettavat asiat

Tärkeää: Kun käyttäjä poistaa puhelulokin, myös puhelutallenne poistetaan.

Et voi tallentaa kesken olevaa puhelua

• ennen kuin puheluun vastataan
  • jos puhelu on pidossa
  • kun aloitat puhelinneuvottelun.

Tallennetun puhelun etsiminen

Tallenteita säilytetään laitteellasi, jotta ne pysyvät yksityisinä. Puheluita ei tallenneta tai varmuuskopioida laitteen ulkopuolelle.

Tallenteen löytäminen:

1. Avaa Puhelin-sovellus .
  2. Valitse Äskeiset Äskeiset.
  3. Napauta soittajaa, jonka puhelun tallensit.
    • Jos tallensit viimeisimmän puhelun: Siirry Viimeaikaiset-näkymässä soittimen kohdalle.
    • Jos tallensit aiemman puhelun: Valitse Historia. Valitse sitten tallenne puheluiden joukosta.
  4. Valitse Toista Toista.
  5. Valinnainen: Jaa tallennettu puhelu valitsemalla Jaa Sininen jakopainike.

Vinkki: Voit jakaa tallennetun puhelun sähköposti- ja viestisovelluksille ja muille tuetuille sovelluksille.

Puhelutallenteiden säilytysajan valitseminen

Tärkeää: Vastaat itse puhelinkeskustelujen tallennusta koskevien lakien noudattamisesta. Käytä puheluiden tallennusta vastuullisesti ja vain tarvittaessa. Automaattinen puheluiden tallennus on tällä hetkellä käytettävissä vain Intiassa.
  1. Avaa Puhelin-sovellus Android-laitteella.
  2. Valitse oikeasta yläreunasta Lisäasetukset Lisää ja sitten Asetukset ja sitten Puheluiden tallennus.
  3. Valitse Tallenteet-kohdasta Poista tallenteet.
  4. Valitse, miten kauan haluat säilyttää tallennetun puhelun ennen kuin se poistetaan automaattisesti.
  5. Valitse Vahvista.
Valinnainen: Jos haluat poistaa kaikki tallenteet, valitse Poista kaikki tallenteet nytja sitten Poista.

Tallennetun puhelun poistaminen

Tärkeää: Vastaat itse puhelinkeskustelujen tallennusta koskevien lakien noudattamisesta. Käytä puheluiden tallennusta vastuullisesti ja vain tarvittaessa. Automaattinen puheluiden tallennus on tällä hetkellä käytettävissä vain Intiassa.
  1. Avaa Puhelin-sovellus .
  2. Valitse Äskeiset Äskeiset.
  3. Etsi numero tai kontakti, jonka kanssa puhutun tallennetun puhelun haluat poistaa.
  4. Valitse Historia.
  5. Etsi tallenne puheluiden luettelosta ja pyyhkäise vasemmalle.