Optag opkald ved hjælp af appen Opkald

Du kan bruge appen Opkald til følgende:

• Optag altid opkald fra ukendte numre.
  • Optag altid opkald fra angivne kontakter.
  • Optag et enkelt opkald.
Tips!
  • Du kan afspille gemte optagelser og ændre varigheden for at gemme optagede opkald.
  • Du kan se, hvornår optagelse af opkald er aktiv, med indikatoren for optagelse af opkald.

Vigtigt! Det er kun visse enheder og mobilselskaber, der understøtter optagelse af opkald. Denne funktion er ikke tilgængelig på Pixel. Nogle love kræver, at alle personer i et opkald skal give samtykke til, at opkaldet optages. Inden opkaldet starter, underrettes opkaldsdeltagerne om, at opkaldet optages.

Sådan optager du dine telefonopkald:

• Din enhed skal køre Android 9 eller nyere.
  • Du skal have den nyeste version af appen Opkald.
  • Du skal være i et land eller i en region, hvor optagelse af opkald understøttes. Optagelse af opkald er bredt tilgængelig, men ikke i alle lande eller regioner. Funktionerne varierer afhængigt af dit land eller din region.

Aktivér "Optag altid" for ukendte numre

Vigtigt! Du er ansvarlig for at overholde alle love om optagelse af telefonsamtaler. Brug optagelse af opkald ansvarligt, og aktivér det kun, når det er nødvendigt. Automatisk optagelse af opkald er i øjeblikket kun tilgængelig i Indien.
  1. Åbn appen Opkald på din Android-enhed.
  2. Øverst til højre skal du trykke på Flere valgmuligheder Mere og derefter Indstillinger og derefter Optagelse af opkald.
  3. Aktivér Numre, der ikke er i dine kontakter under "Optag altid".
  4. Tryk på Optag altid.

Aktivér "Optag altid" for udvalgte kontakter

Vigtigt! Du er ansvarlig for at overholde alle love om optagelse af telefonsamtaler. Brug optagelse af opkald ansvarligt, og aktivér det kun, når det er nødvendigt. Automatisk optagelse af opkald er i øjeblikket kun tilgængelig i Indien.
  1. Åbn appen Opkald på din Android-enhed.
  2. Øverst til højre skal du trykke på Flere valgmuligheder Mere og derefter Indstillinger og derefter Optagelse af opkald.
  3. Tryk på Valgte numre under "Optag altid".
  4. Aktivér Optag altid de valgte numre.
  5. Tryk på Tilføj Tilføj øverst til højre på siden.
  6. Vælg en kontakt.
  7. Tryk på Optag altid.
  8. (Valgfrit): Udfør disse trin for hver kontakt, du vil optage.
Tip! Du kan også åbne en kontakt for at aktivere optagelse af opkald. Nederst til højre på kortet for kontakten skal du trykke på Rediger kontaktog derefter Optag altid opkald.

Start en optagelse i et opkald

Vigtigt! Første gang du optager et opkald, får du besked om, at du skal overholde lokale love vedrørende optagelse af opkald. Mange jurisdiktioner kræver samtykke fra alle parter for at optage et opkald.

Af hensyn til beskyttelse af personlige oplysninger for alle brugere modtager begge parter en erklæring, der forklarer, at opkaldet optages. Når du stopper optagelsen, underrettes du og den anden part om, at opkaldet ikke længere optages.

1. Åbn appen Opkald .
  2. Foretag eller modtag et opkald.
  3. Du kan optage dit opkald ved at trykke på Optag Optag på skærmen for et igangværende opkald.
  4. Du kan stoppe optagelsen ved at trykke på Stop optagelse Stop optagelse.

Husk

Vigtigt! Når en bruger sletter en opkaldshistorik, slettes optagelsen af opkaldet også.

Du kan ikke optage et igangværende opkald:

• Før opkaldet besvares
  • Hvis opkaldet er sat på hold
  • Når du foretager et telefonmøde

Find et optaget opkald

Dine optagelser gemmes på din enhed for at holde dem private. Opkald gemmes eller sikkerhedskopieres ikke uden for enheden.

Sådan finder du din optagelse:

1. Åbn appen Opkald .
  2. Tryk på Seneste Seneste.
  3. Tryk på det opkald, du optog.
    • Hvis du optog det seneste opkald: Gå til afspilleren på skærmen "Seneste".
    • Hvis du har optaget et tidligere opkald: Tryk på Historik. Vælg derefter optagelsen på listen over opkald.
  4. Tryk på Afspil Play.
  5. Valgfrit: Du kan dele et optaget opkald ved at trykke på Del Blå deling.

Tip! Du kan dele optagede opkald med understøttede apps som f.eks. mail- eller beskedapps.

Juster, hvor længe opkald skal gemmes

Vigtigt! Du er ansvarlig for at overholde alle love om optagelse af telefonsamtaler. Brug optagelse af opkald ansvarligt, og aktivér det kun, når det er nødvendigt. Automatisk optagelse af opkald er i øjeblikket kun tilgængelig i Indien.
  1. Åbn appen Opkald på din Android-enhed.
  2. Øverst til højre skal du trykke på Flere valgmuligheder Mere og derefter Indstillinger og derefter Optagelse af opkald.
  3. Tryk på Slet optagelser under "Optagelser".
  4. Juster, hvor længe et optaget opkald skal gemmes, før det slettes automatisk.
  5. Tryk på Bekræft.
Valgfrit: Du kan slette alle optagelser ved at trykke på Slet alle optagelser nu og derefter Slet.

Slet et optaget opkald

Vigtigt! Du er ansvarlig for at overholde alle love om optagelse af telefonsamtaler. Brug optagelse af opkald ansvarligt, og aktivér det kun, når det er nødvendigt. Automatisk optagelse af opkald er i øjeblikket kun tilgængelig i Indien.
  1. Åbn appen Opkald .
  2. Tryk på Seneste Seneste.
  3. Find nummeret eller kontakten for det optagede opkald, du vil slette.
  4. Tryk på Historik.
  5. Find optagelsen på listen over opkald, og stryg til venstre.