Sikkerhetskopiér og synkroniser enhetskontakter

Noen kontakter på telefonen din eller nettbrettet ditt blir muligens ikke lagret som Google-kontakter. Noen apper lagrer for eksempel kontakter på enheten, noe som betyr at de bare kan administreres på den enheten. Endringer du gjør i disse kontaktene, synkroniseres ikke på alle Google-tjenester eller til andre enheter du er logget på. Du kan miste disse kontaktene hvis du mister enheten eller den blir skadet.

Du kan lagre enhetskontakter automatisk som Google-kontakter for å ha kontaktene dine sikkerhetskopiert og synkronisert på alle enhetene dine. Google-kontakter er tilgjengelige på alle Google-tjenester og kan administreres på alle enheter du er logget på. Hvis du mister den opprinnelige enheten eller den blir skadet, kan kontaktene synkroniseres automatisk til en ny enhet når du logger på.

Disse trinnene fungerer bare på Android.

Sikkerhetskopiér og synkroniser enhetskontakter

Sikkerhetskopiér og synkroniser enhetskontakter ved å lagre dem som Google-kontakter:

1. Åpne «Innstillinger»-appen på Android-enheten.

2. Trykk på Google og så Innstillinger for Google-apper og så Synkronisering av Google-kontakter og så Synkroniser også kontaktene på enheten og så Sikkerhetskopiér og synkroniser enhetskontakter automatisk.

3. Slå på Sikkerhetskopiér og synkroniser enhetskontakter automatisk.

4. Velg kontoen du vil lagre kontaktene dine i. Kontaktene dine kan bare lagres automatisk til én Google-konto.

Tips: Du kan ikke sikkerhetskopiere kontakter til kontoen til et barn eller en G Suite-konto (en du bruker til jobb eller skole).

De eksisterende enhetskontaktene dine og alle fremtidige kontakter du legger til, lagres automatisk som Google-kontakter og synkroniseres til Google-kontoen din.

Når du logger av på en telefon eller et nettbrett, blir alle Google-kontaktene dine fjernet fra enheten for å forhindre at folk som bruker den, får tilgang til dem. Google-kontaktene dine blir værende i Google-kontoen og synkroniseres til en ny enhet når du logger på.

Tips: Avhengig av merket og modellen til enheten din kan du muligens ikke sikkerhetskopiere og synkronisere enhetskontakter automatisk.

Hva med SIM-kontakter og kontakter som synkroniseres med andre skytjenester?

SIM-kontakter og kontakter som synkroniseres med andre skytjenester (for eksempel Exchange eller Yahoo) kan ikke lagres som Google-kontakter automatisk. Finn ut hvordan du importerer kontakter.

Tips: For å bruke enhetskontakter på alle enheter uten å lagre dem som Google-kontakter, slå på Lagre kontaktinformasjon fra enhetene dine. Innstillingen inkluderer SIM-kontakter og kontakter som synkroniseres med andre skytjenester, men du kan bare administrere dem på den opprinnelige enheten. For å sikkerhetskopiere enhetskontakter uten å lagre dem som Google-kontakter, finn ut hvordan du sikkerhetskopierer data på Android-enheten din.

Slutt å lagre enhetskontakter som Google-kontakter, og flytt kontakter ut av Google-kontoen din

Slik stopper du automatisk lagring av enhetskontakter som Google-kontakter:

1. Åpne «Innstillinger»-appen på Android-enheten.

2. Trykk på Google og så Innstillinger for Google-apper og så Synkronisering av Google-kontakter og så Synkroniser også kontaktene på enheten og så Sikkerhetskopiér og synkroniser enhetskontakter automatisk.

3. Slå av Sikkerhetskopiér og synkroniser enhetskontakter automatisk

Kontakter som allerede er blitt lagret som Google-kontakter, blir værende i kontoen din med mindre du fjerner dem manuelt.

Finn ut hvordan du flytter Google-kontakter til en annen konto med Kontakter-appen.

Finn ut hvordan du eksporterer Google-kontakter til en annen konto på nettet. Eksporterte kontakter fjernes ikke fra kontoen din med mindre du sletter dem.