Betatesta appen Telefon

Om appen Telefon var installerad på din Android-mobil kan du testa appfunktioner som är på experimentstadiet innan de lanseras.

Viktigt! Det går bara att använda en version av appen Telefon i taget. Betaversionen kan vara instabil och det kan bli problem med den. Vi rekommenderar inte att du använder betaversionen på den mobil du använder till vardags.

Registrera dig för betatestning

1. Besök sidan om appen Telefon i Play Butik.
  2. Välj Bli testare.
  3. Följ anvisningarna.

Sluta betatesta

Besök sidan om appen Telefon i Play Butik. Följ anvisningarna.

Vad innebär det att betatesta?

Som betatestare får du använda funktioner som ännu inte har blivit tillgängliga för andra användare men som kan bli det i framtiden. Vi ber dig att inte offentliggöra eller dela funktionerna du testar förrän de har blivit allmänt tillgängliga.

Skicka feedback

Din medverkan och dina synpunkter hjälper oss att göra appen bättre. Så här skickar du feedback:

1. Öppna appen Telefon .
  2. Tryck på Mer Mer följt av Hjälp och feedback följt av Skicka feedback.
  3. Skriv dina synpunkter.
  4. Tryck på Skicka Skicka. Meddelandet, systeminformation och din e-postadress (om du är inloggad) skickas till Google.