Puhelin-sovelluksen betatestaus

Jos Android-puhelimesi mukana tuli Puhelin-sovellus, voit testata sovelluksen kokeellisia ominaisuuksia ennen niiden julkaisua.

Tärkeää: Voit käyttää vain yhtä Puhelin-sovelluksen versiota kerrallaan. Betaversio voi olla epävakaa, ja siinä voi esiintyä joitakin ongelmia. Emme suosittele betaversion käyttöä ensisijaisella puhelimella.

Rekisteröityminen betatestaukseen

1. Siirry Puhelin-sovelluksen sivulle Play Kaupassa.
  2. Valitse Ryhdy testaajaksi.
  3. Noudata ohjeita.

Betatestauksen lopettaminen

Siirry Puhelin-sovelluksen sivulle Play Kaupassa. Noudata ohjeita.

Näin betatestaus toimii

Betatestaajat voivat käyttää ominaisuuksia, joita ei ole vielä julkaistu yleiseen käyttöön. Nämä ominaisuudet voivat tulla saataville myöhemmin. Pyydämme, ettet julkista tai jaa testaamiasi ominaisuuksia, ennen kuin ne ovat yleisesti saatavilla.

Palautteen lähettäminen

Osallistumisesi ja palautteesi avulla voimme tehdä sovelluksesta entistä paremman. Palautteen lähettäminen:

1. Avaa Puhelin-sovellus .
  2. Valitse Lisää Lisää ja sitten Ohje ja palaute ja sitten Lähetä palautetta.
  3. Kirjoita palaute.
  4. Valitse Lähetä Lähetä. Viestisi, järjestelmän tiedot ja sähköpostiosoitteesi (jos olet kirjautunut sisään) lähetetään Googlelle.