Puhelinnumeron estäminen tai eston kumoaminen

Jos et halua saada puheluja tietystä puhelinnumerosta, voit estää sen. Kun numerosta yritetään soittaa sinulle, puhelimesi hylkää puhelun automaattisesti.

Huom. Osa näistä vaiheista koskee vain Android 6.0:aa tai uudempaa versiota. Katso, kuinka voit tarkistaa laitteesi Android-version.

Numeron estäminen

1. Avaa laitteen Puhelin-sovellus puhelin.
  2. Valitse Puheluhistoria Viimeisimmät.
  3. Napauta puhelua, joka on tullut estettävästä numerosta.
  4. Napauta Estä / ilmoita häiriköinnistä.

Huom. Jos puhelimessasi ei ole visuaalista vastaajaa, saatat edelleen saada vastaajaviestejä estetyistä numeroista. Katso, miten näet vastaajaviestisi lueteltuna Puhelin-sovelluksessa.

Numeron eston kumoaminen

1. Avaa laitteen Puhelin-sovellus puhelin.
  2. Valitse Lisää Lisää.
  3. Valitse Asetukset ja sitten Estetyt numerot.
  4. Valitse sallittavan numeron vieressä Poista Tyhjennä ja sitten Kumoa esto.

Huom. Estetyistä numeroista soitetut puhelut eivät näy puheluhistoriassasi.