Puhelinnumeron estäminen tai eston kumoaminen

Jos et halua saada puheluja tietystä puhelinnumerosta, voit estää sen. Kun numerosta yritetään soittaa sinulle, puhelimesi hylkää puhelun automaattisesti.

Tärkeää: Osa näistä ohjeista toimii vain Android 6.0:ssa ja uudemmissa versioissa. Katso, kuinka voit tarkistaa laitteesi Android-version.

Numeron estäminen

1. Avaa Puhelin-sovellus .
  2. Valitse Lisää Lisääja sitten Soittohistoria Äskeiset.
  3. Napauta puhelua, joka on tullut estettävästä numerosta.
  4. Napauta Estä / ilmoita häiriköinnistä.

Vinkki: Jos visuaalinen vastaaja on päällä, estetyt käyttäjät eivät voi jättää vastaajaviestejä.  Katso, miten visuaalinen vastaaja laitetaan päälle.

Tuntemattomien numeroiden estäminen

1. Avaa Puhelin-sovellus .
  2. Valitse Lisää Lisää.
  3. Valitse Asetukset ja sitten Estetyt numerot.
  4. Valitse Tuntematon.

Tämä estää puhelut tuntemattomista numeroista. Puhelut numeroista, jotka eivät ole yhteystiedoissasi, tulevat kuitenkin läpi.

Numeron eston kumoaminen

1. Avaa Puhelin-sovellus .
  2. Valitse Lisää Lisää.
  3. Valitse Asetukset ja sitten Estetyt numerot.
  4. Valitse uudelleen sallittavan numeron vierestä Poista Tyhjennä ja sitten Kumoa esto.

Vinkki: Estetyistä numeroista soitetut puhelut eivät näy puheluhistoriassasi.