Bloker eller fjern blokeringen af et telefonnummer

Hvis du ikke vil have opkald fra et bestemt telefonnummer, kan du blokere det. Når nummeret prøver at ringe til dig, afviser din telefon automatisk opkaldet.

Bemærk! Nogle af disse trin fungerer kun i Android 6.0 eller nyere. Se, hvordan du tjekker, hvilken Android-version du har.

Bloker et nummer

1. Åbn opkaldsappen telefon.
  2. Tryk på Mere Mere og derefter Opkaldshistorik Seneste.
  3. Tryk på et opkald fra det nummer, du vil blokere.
  4. Tryk på Bloker/rapportér spam.

Tip! Hvis den visuelle telefonsvarer er aktiveret, bliver opkald fra blokerede numre ikke stillet videre til telefonsvareren.  Se, hvordan du aktiverer den visuelle telefonsvarer.

Bloker ukendte numre

1. Åbn opkaldsappen telefon.
  2. Tryk på Mere Mere.
  3. Tryk på Indstillinger og derefter Blokerede numre.
  4. Aktivér Ukendt.

Dette blokerer opkald fra hemmelige eller ukendte numre.  Du modtager stadig opkald fra andre telefonnumre, der ikke er gemt i dine kontakter.

Fjern blokeringen af et nummer

1. Åbn opkaldsappen telefon.
  2. Tryk på Mere Mere.
  3. Tryk på Indstillinger og derefter Blokerede numre.
  4. Ud for det nummer, du vil fjerne blokeringen af, skal du trykke på Ryd Ryd og derefter Fjern blokering.

Tip! Hvis du har modtaget opkald fra nummeret, mens det var blokeret, vises disse ikke i opkaldshistorikken.