Skift indstillinger for opkald

Du kan ændre din telefons opkaldsringetone, vibrationsindstillinger, hurtige svar og visning af opkaldshistorik.

Bemærk! Nogle af disse trin virker kun i Android 7.0 og nyere. Se, hvordan du tjekker, hvilken Android-version du har.

Skift indstillinger for lyd og vibration

1. Åbn opkaldsappen .
  2. Tryk på Mere Mere Og så Indstillinger.
  3. Tryk på Lyde og vibration.
    • Tryk på Ringetone ved opkald for at vælge mellem de tilgængelige ringetoner.
    • Tryk på Vibrer også ved opkald for at få din telefon til at vibrere, når du modtager et opkald.
    • Tryk på Toner for numerisk tastatur for at høre lyde, når du taster på det numeriske tastatur (hvis du ikke kan se "Toner for numerisk tastatur", kan du trykke på Tastaturtoner).

Rediger formatet for og visningen af navnene på dem, der ringer

Vigtigt! Det er ikke muligt at ændre navnene på dem, der ringer, på alle sprog.

1. Åbn opkaldsappen .
  2. Tryk på Mere Mere Og så Indstillinger.
  3. Tryk på Valgmuligheder for visning.
    • Tryk på Sortér efter for at vælge, hvordan din telefon skal sortere opkald i din historik.
    • Tryk på Navneformat for at vælge, hvordan din telefon skal vise navnene på kontakter i din historik.

Skift sms-svar

Når du ikke kan besvare et opkald, kan du i stedet sende en automatisk sms-besked. Sådan ændrer du automatiske sms-beskeder:

1. Åbn opkaldsappen .
  2. Tryk på Mere Mere Og så Indstillinger.
  3. Tryk på Hurtige svar.
  4. Tryk på et svar på listen.
  5. Rediger svaret.
  6. Tryk på OK.

Skift flere indstillinger

Rediger hvor mange gange telefonen skal ringe, inden den går til telefonsvareren
Mange mobilselskaber giver dig mulighed for at ændre, hvor længe der ringes, eller hvor mange gange et opkald skal ringe, før indgående opkald går til telefonsvareren. Kontakt dit mobilselskab for at ændre denne indstilling.

Hvis du har problemer med at finde ud af, hvordan du kontakter dit mobilselskab, kan du få hjælp af dit mobilselskab.

Brug TTY eller Sms i realtid i forbindelse med et opkald

Sådan føjer du tekstunderstøttelse til telefonopkald:

1. Åbn opkaldsappen .
  2. Tryk på Mere Mere og derefter Indstillinger.
  3. Tryk på Hjælpefunktioner.
  4. Tryk på Sms i realtid (RTT) for at gå til dine indstillinger for Sms i realtid.
    • Tryk på Ikke synlig for at tillade indgående opkald med Sms i realtid, men skjule opkaldsknappen.
    • Tryk på Synlig under opkald, hvis du vil se knappen for Sms i realtid under et opkald.
    • Tryk på Altid synlig, hvis du altid vil se knappen for Sms i realtid.

Få flere oplysninger om Sms i realtid i forbindelse med opkald.

Hvis din telefon ikke understøtter Sms i realtid, kan du bruge TTY-tilstanden (teksttelefon). Du kan aktivere teksttelefontilstanden ved at trykke på TTY-tilstand og vælge en af følgende muligheder:

• Tryk på TTY fra for at høre og tale i telefonen uden tekstunderstøttelse.
  • Tryk på Fuld TTY-tilstand, hvis du både vil skrive og læse tekst.
  • Tryk på TTY HCO, hvis du vil skrive tekst og høre den anden persons svar.
  • Tryk på TTY VCO, hvis du vil tale selv og læse den anden persons svar som tekst.

Tip! Hvis du ikke er sikker på, om du kan bruge TTY eller Sms i realtid med din telefon og dit abonnement, skal du kontakte dit mobilselskab.

Deaktiver søgning efter steder i nærheden

Hvis du vil søge efter steder i nærheden via opkaldsappen, skal du give opkaldsappen tilladelse til at bruge din placering.

1. Åbn opkaldsappen .
  2. Tryk på Mere Mere Og så Indstillinger Og så Steder i nærheden.
  3. Tryk på Steder i nærheden øverst på skærmen.

Tip! Hvis du under "Google-konto" ser teksten Tilladelsen Placering blev afvist, skal du trykke på den.

Få hjælp til at foretage opkald, når du er ude at rejse

Skift hjemland

Appen Opkald indstiller automatisk dit hjemland baseret på dit telefonnummer. Sådan ændrer du dit hjemland:

1. Åbn opkaldsappen .
  2. Tryk på Mere Mere Og så Indstillinger Og så Opkald Og så Assisteret opkald.
  3. Tryk på Standardhjemland.
  4. Vælg et land.
  5. Tryk på Gem.

Stop med at tilføje landekoder automatisk

1. Åbn opkaldsappen .
  2. Tryk på Mere Mere Og så Indstillinger Og så Opkald Og så Assisteret opkald.
  3. Deaktivér Assisteret opkald.
Aktivér eller deaktiver Klar opkaldslyd

Vigtigt! Denne funktion er tilgængelig på Pixel 7 og nyere, herunder Fold.

Vigtigt! Denne funktion afhænger af dit opkalds båndbredde og er muligvis ikke tilgængelig i alle opkald.

1. Åbn appen Indstillinger på telefonen.
  2. Tryk på Lyd og vibration og derefter Klar opkaldslyd.
  3. Aktivér eller deaktiver Brug Klar opkaldslyd.