Consultar i suprimir l'historial de trucades

Pots veure una llista de les trucades fetes, rebudes o perdudes, i suprimir-les de la llista.

Important: alguns d'aquests passos només funcionen amb Android 6.0 i versions posteriors. Obtén informació sobre com pots comprovar quina versió d'Android tens.

Consultar l'historial de trucades

1. Obre l'aplicació Telèfon del dispositiu.
  2. Toca Recents Recents.
  3. Veuràs almenys una d'aquestes icones al costat de cada trucada de la llista:
    • Trucades perdudes (entrants) trucada perduda
    • Trucades respostes (entrants) trucada entrant
    • Trucades fetes (sortints) trucada sortint

Consultar els detalls de la trucada

Per obtenir més informació sobre una trucada de l'historial, toca la trucada i després Detalls de la trucada.

Veuràs els detalls de cada trucada feta al número en qüestió, com ara l'hora, la durada i si era entrant o sortint.

Afegir números als contactes

Per afegir un número als contactes des de l'historial de trucades, toca la trucada i després i, a continuació, Afegeix al contacte o Crea un contacte.

Suprimir trucades de l'historial

Important: obtén informació sobre com pots utilitzar l'aplicació Telèfon per gravar trucades.

Suprimir una trucada de l'historial
  1. Obre l'aplicació Telèfon del dispositiu.
  2. Toca Recents Recents.
  3. Toca un número o contacte.
  4. Toca Detalls de la trucada.
  5. A la part superior, toca Paperera Delete .
Suprimir tot l'historial de trucades
  1. Obre l'aplicació Telèfon del dispositiu.
  2. Toca Recents Recents.
  3. Toca Més Més i després Historial de trucades.
  4. Toca Més Més i després Esborra l'historial de trucades.
  5. Quan se't demani si vols suprimir l'historial de trucades, toca D'acord.