Visa och radera samtalshistorik

Du kan se en lista på samtal du ringt, besvarat eller missat. Och du kan radera samtal från den listan.

Obs! Vissa av dessa steg fungerar endast i Android 6.0 eller senare. Ta reda på vilken version av Android du har.

Visa samtalshistoriken

1. Öppna appen Telefon på enheten.
  2. Tryck på Senaste Senaste.
  3. En eller flera av dessa ikoner visas bredvid varje samtal i listan:
    • Missade samtal (inkommande) missat samtal
    • Besvarade samtal (inkommande) inkommande samtal
    • Samtal du ringt (utgående) utgående samtal

Visa samtalsuppgifter

Om du vill veta mer om ett samtal i historiken trycker du på samtalet följt av Samtalsuppgifter.

Du ser information om varje samtal till det numret, till exempel när det ringdes, hur lång tid det varade och om det var inkommande eller utgående.

Lägga till nummer till dina kontakter

Om du vill lägga till ett nummer till dina kontakter från samtalshistoriken trycker du på samtalet följt av Lägg till kontakt eller Skapa ny kontakt.

Radera samtal från historiken

Radera ett samtal från historiken
  1. Öppna appen Telefon på enheten.
  2. Tryck på Senaste Senaste.
  3. Tryck på ett nummer eller en kontakt.
  4. Tryck på Samtalsinfo.
  5. Tryck på Papperskorgen Radera högst upp.
Radera hela samtalshistoriken
  1. Öppna appen Telefon på enheten.
  2. Tryck på Senaste Senaste.
  3. Tryck på Mer Mer följt av Samtalshistorik.
  4. Tryck på Mer Mer följt av Rensa samtalshistorik.
  5. När du tillfrågas om du vill radera samtalshistoriken trycker du på OK.