Gespreksgeschiedenis weergeven en verbergen

Je kunt een lijst met alle geplaatste, beantwoorde of gemiste gesprekken bekijken. Je kunt gesprekken ook verwijderen uit die lijst.

Belangrijk: Sommige van deze stappen werken alleen in Android 6.0 en hoger. Meer informatie over hoe je je Android-versie checkt

Je gespreksgeschiedenis bekijken

1. Open de app Telefoon op je apparaat.
  2. Tik op Recent Recent.
  3. Naast elk gesprek in de lijst worden een of meer van de volgende iconen weergegeven:
    • Gemiste gesprekken (inkomend) gemist gesprek
    • Beantwoorde gesprekken (inkomend) inkomend gesprek
    • Gesprekken die je hebt geplaatst (uitgaand) uitgaand gesprek

Gespreksgegevens bekijken

Tik op het gesprek en dan Gespreksgegevens voor meer informatie over een gesprek in de geschiedenis.

Voor elk gesprek naar dit nummer worden de details weergeven, zoals wanneer je hebt gebeld, hoelang je hebt gebeld en of het een inkomend of uitgaand gesprek was.

Nummers aan je contacten toevoegen

Als je een nummer wilt toevoegen aan je contacten vanuit je gespreksgeschiedenis, tik je op het gesprek en dan Toevoegen aan contact of Nieuw contact maken.

Gesprekken uit je geschiedenis verwijderen

Een gesprek uit je geschiedenis verwijderen
  1. Open de app Telefoon op je apparaat.
  2. Tik op Recent Recent.
  3. Tik op een nummer of contact.
  4. Tik op Oproepdetails.
  5. Tik bovenaan op Prullenbak Verwijderen .
Je volledige gespreksgeschiedenis verwijderen
  1. Open de app Telefoon op je apparaat.
  2. Tik op Recent Recent.
  3. Tik op Meer Meer en dan Gespreksgeschiedenis.
  4. Tik op Meer Meer en dan Gespreksgeschiedenis wissen.
  5. Wanneer je wordt gevraagd of je de gespreksgeschiedenis wilt wissen, tik je op OK.