Soittohistorian näkeminen ja poistaminen

Näet soitetut, vastatut ja vastaamattomat puhelut.Voit myös poistaa puheluita listasta.

Tärkeää: Osa näistä ohjeista toimii vain Android 6.0:ssa ja uudemmissa versioissa. Katso, kuinka voit tarkistaa laitteesi Android-version.

Soittohistorian tarkistaminen

1. Avaa laitteen Puhelin-sovellus .
  2. Valitse Äskeiset Äskeiset.
  3. Puhelun vieressä näkyy vähintään yksi seuraavista kuvakkeista:
    • Vastaamattomat puhelut (saapuvat) vastaamatta jäänyt puhelu
    • Vastatut puhelut (saapuvat) saapuva puhelu
    • Soittamasi (lähtevät) puhelut lähtevä puhelu

Katso puhelun tiedot

Jos haluat lisätietoja historiassasi olevasta puhelusta, napauta puhelua ja sitten Puhelun tiedot.

Näet kaikki kyseiseen numeroon soitetut puhelut, sekä niiden ajankohdat, kestot ja sen, onko kyseessä vastattu vai soitettu puhelu.

Puhelinnumeroiden lisääminen yhteystietoihin

Jos haluat lisätä numeron kontakteihisi soittohistoriasta, napauta puhelua ja sitten Lisää yhteystietoon tai Luo uusi yhteystieto.

Puheluiden poistaminen soittohistoriasta

Puhelun poistaminen soittohistoriasta
  1. Avaa laitteen Puhelin-sovellus .
  2. Valitse Äskeiset Äskeiset.
  3. Napauta numeroa tai yhteystietoa.
  4. Valitse Puhelun tiedot.
  5. Valitse yläreunassa Roskakori Poista .
Koko soittohistorian poistaminen
  1. Avaa laitteen Puhelin-sovellus .
  2. Valitse Äskeiset Äskeiset.
  3. Valitse Lisää Lisääja sitten Soittohistoria .
  4. Valitse Lisää Lisää ja sitten Tyhjennä soittohistoria.
  5. Kun sinua pyydetään vahvistamaan soittohistorian poistaminen, valitse OK.