Ring via Wi-Fi

I enkelte tilfeller kan du ringe via Wi-Fi i stedet for en mobiloperatør. Ikke alle operatører støtter samtaler via Wi-Fi.

Før du kan ringe via Wi-Fi, må du slå på funksjonen i innstillingene dine.

Viktig: Noen av disse trinnene fungerer bare på Android 6.0 eller nyere. Finn ut hvilken Android-versjon du har.

Slå på Wi-Fi-anrop

Viktig: Det kan koste ekstra å ringe via Wi-Fi, så du bør sjekke med mobiloperatøren din først.

Bruk Wi-Fi-anrop via en mobiloperatør

1. Åpne Telefon-appen .
  2. Trykk på Mer Mer Og så Innstillinger.
  3. Trykk på Anrop.
  4. Trykk på Wi-Fi-anrop. Hvis du ikke ser dette alternativet, er det fordi operatøren din ikke støtter denne funksjonen.
    • Enkelte operatører lar deg bruke Wi-Fi-anrop uten mobildekning.
    • Hvis operatøren din ikke tilbyr Wi-Fi-anrop, kan du likevel gjøre det gjennom en IP-tjeneste med talefunksjon.

Ring via Wi-Fi

Når du har konfigurert Wi-Fi-anrop, kan du ringe via Wi-Fi, akkurat som med andre anrop. Når du er koblet til internett, ser du «Internett-anrop» eller «Wi-Fi-anrop» på varselskjermen.

Når du ikke er koblet til Wi-Fi, brukes mobiloperatøren din til anrop, hvis du har en.