Foretag opkald via Wi-Fi

I nogle tilfælde kan du foretage opkald via en Wi-Fi-forbindelse i stedet for via mobilselskabets netværk. Det er ikke alle mobilselskaber, der understøtter opkald via Wi-Fi.

Før du kan foretage opkald via Wi-Fi, skal du aktivere funktionen i dine indstillinger.

Vigtigt! Nogle af disse trin fungerer kun i Android 6.0 og nyere. Se, hvordan du tjekker din Android-version.

Aktivér Wi-Fi-opkald

Vigtigt! Du skal muligvis betale ekstra for at foretage opkald via Wi-Fi. Kontakt dit mobilselskab for at få flere oplysninger.

Brug et mobilselskabs Wi-Fi-opkald

1. Åbn opkaldsappen .
  2. Tryk på Mere Mere Og så Indstillinger.
  3. Tryk på Opkald.
  4. Tryk på Wi-Fi-opkald. Hvis denne valgmulighed ikke vises, betyder det, at funktionen ikke understøttes af dit mobilselskab.
    • Hos nogle mobilselskaber kan du foretage Wi-Fi-opkald uden en tjeneste.
    • Hvis dit mobilselskab ikke tilbyder Wi-Fi-opkald, kan du stadig foretage opkald via en VoIP-tjeneste (voice over IP).

Foretag et opkald via Wi-Fi

Når du har konfigureret Wi-Fi-opkald, kan du foretage et opkald via Wi-Fi præcis som alle andre opkald. Når du har forbindelse til internettet, kan du se "Internetopkald" eller "Wi-Fi-opkald" på notifikationsskærmen.

Hvis du ikke har forbindelse til Wi-Fi, foretages dine opkald via dit mobilselskabs netværk (hvis du har et).