Använda ljudemojis i appen Telefon

Det går att uttrycka känslor med ljud under samtal med andra Pixel-ägare. Ta hjälp av emojis för att visa vad du känner. Gör samtalet mer levande genom att välja en konfettibomb, en bajsemoji, en sorglig trombon, en trumma eller applåder.

Ljudemojis förhöjer samtalsupplevelsen med unika och charmiga ljudeffekter. Funktionen utlöses med knappar för bekanta emojis som är tillgängliga under samtal. Med dessa ljudeffekter kan användarna uttrycka sig och reagera på ett humoristiskt och nyskapande sätt under konversationer.

Skicka ljudemojis under telefonsamtal

Viktigt! Både den som ringer och den som svarar måste ha kompatibla Pixel-telefoner för den här funktionen. Den är endast tillgänglig på engelska på Pixel 6 och senare Pixel-telefoner, med undantag för Pixel Fold.

Så här skickar du en ljudemoji:

1. Tryck på brickan under ett samtal för att visa tillgängliga ljudemojis.
  2. Tryck på en ljudemoji för att skicka den.

Tips! Ljudemoji är aktiverat som standard.

Inaktivera funktionen för ljudemojis

1. Öppna appen Telefon på Pixel-telefonen.
  2. Tryck på Mer Mer följt av Inställningar.
  3. Tryck på Ljudemoji under Allmänt.
  4. Inaktivera ljudemojis.