Audio-emoji's gebruiken in de app Telefoon

Je kunt emoties uiten met audio als je met andere Pixel-gebruikers belt. Via de universele taal van de emoji's kun je je gevoelens uiten. Maak je gesprek levendiger met een feestpopper, poep-emoji, verdrietige trombone, drum en applaus.

Audio-emoji's hebben unieke en grappige geluidseffecten om het gesprek nog leuker te maken. Je kunt ze activeren via bekende emoji-knoppen die je tijdens een gesprek kunt gebruiken. Deze geluidseffecten bieden gebruikers een entertainmentmethode om gesprekken op een leuke en innovatieve manier uit te drukken en erop te reageren.

Audio-emoji sturen tijdens een telefoongesprek

Belangrijk: Voor deze functie moeten de beller en de ontvanger allebei op compatibele Pixel-telefoons werken. De functie is alleen in het Engels beschikbaar op de Pixel 6 en nieuwere Pixel-telefoons, behalve de Pixel Fold.

Een audio-emoji sturen:

1. Tik op de chip in het gesprek om de beschikbare audio-emoji's te tonen.
  2. Tik op een audio-emoji om te sturen.

Tip: Audio-emoji staat standaard aan.

Functie voor audio-emoji's uitzetten

1. Open de app Telefoon op je Pixel-telefoon.
  2. Tik op Meer Meer en dan Instellingen.
  3. Tik onder Algemeen op Audio-emoji.
  4. Zet Audio-emoji uit.