Brug lydemojis i opkaldsappen

Du kan udtrykke følelser med lyd, når du ringer med andre Pixel-brugere. Med det velkendte emojisprog kan du udtrykke dine følelser. Hvis du vil give dit opkald mere liv, kan du vælge mellem en bordbombe, en høm-høm-emoji, trist basun, tromme og bifald.

For at forbedre opkaldsoplevelsen indeholder lydemojis unikke og flotte lydeffekter. Dette aktiveres af kendte emojiknapper, som er tilgængelige under opkald. Disse lydeffekter giver brugerne en metode til underholdning, så de kan udtrykke og reagere på samtaler på en sjov og innovativ måde.

Send lyd-emojis under et telefonopkald

Vigtigt! Denne funktion kræver, at både den, der ringer, og modtageren skal være på kompatible Pixel-telefoner. Funktionen er kun tilgængelig på engelsk på Pixel 6 og nyere Pixel-telefoner med undtagelse af Pixel Fold.

Sådan sender du en lydemoji:

1. Tryk på chippen i opkald for at se de tilgængelige lydemojis.
  2. Tryk på en lyd-emoji for at sende.

Tip! "Lydemojis" er som standard aktiveret.

Deaktiver funktionen til lyd-emojis

1. Åbn appen Opkald på din Pixel-telefon.
  2. Tryk på Mere Mere og derefter Indstillinger.
  3. Tryk på Lydemojis under "Generelt".
  4. Deaktiver Lydemojis.