Utilitzar emojis d'àudio a l'aplicació Telèfon

Expressa les emocions amb àudio quan truquis a altres usuaris de Pixel. Amb el llenguatge habitual dels emojis, pots expressar els teus sentiments. Per donar vida a la trucada, pots triar entre un tub de confeti, un emoji de caca, un trombó trist, un tambor i un aplaudiment.

Per millorar l'experiència de trucada, els emojis d'àudio incorporen efectes de so únics i agradables. Això s'activa mitjançant els botons d'emojis habituals, que són accessibles durant una trucada. Aquests efectes de so ofereixen als usuaris un mètode d'entreteniment per expressar-se i respondre a les converses d'una manera divertida i innovadora.

Enviar un emoji d'àudio durant una trucada

Important: per utilitzar aquesta funció, cal que tant la persona que truca com el receptor utilitzin telèfons Pixel compatibles. Només està disponible en anglès als telèfons Pixel 6 i models posteriors, excepte Pixel Fold.

Per enviar un emoji d'àudio:

1. Toca l'etiqueta durant la trucada per mostrar els emojis d'àudio disponibles.
  2. Toca un emoji d'àudio per enviar-lo.

Consell: de manera predeterminada, l'opció "Emojis d'àudio" està activada.

Desactivar la funció d'emojis d'àudio

1. Obre l'aplicació Telèfon al teu Pixel.
  2. Toca Més Més i, a continuació, Configuració.
  3. A "General", toca Emojis d'àudio.
  4. Desactiva Emojis d'àudio.