Lue, miten yhteystietosi pysyvät yksityisinä häiriköintisuojan ja soittajan tunnuksen avulla

Häiriköintisuoja ja soittajan tunnus:

• Saat tietoa soittajista tai yrityksistä, jotka eivät kuulu yhteystietoihisi
  • Saat varoituksia mahdollisista häirikkösoittajista

Google kerää puhelusta eri signaaleja, jotta yritykselle voidaan määrittää soittajan tunnus ja jotta huijauksia ja petoksia voidaan välttää Googlen tuotteissa.

Google selvittää signaalit keräämällä etäpuhelinnumeron vain soittajilta tai vastaanottajilta, jotka eivät ole yhteystiedoissasi. Google ei saa puhelinnumeroita yhteystiedoistasi. Google ei jaa etäpuhelinnumeroita tai mitään näistä tiedoista liikekumppaneillemme.

Lue, miten soittajan tunnus ja häiriköintisuoja toimivat
  • Kun sinä tai muut käyttäjät merkitsette puhelinnumeron häiriköinniksi, Google määrittää näiden tietojen avulla, onko puhelu todennäköisesti häirikköpuhelu. Kun saat puhelun, jonka Google määrittää todennäköiseksi häirikköpuheluksi, Google varoittaa sinua saapuvan puhelun näytössä korostamalla mahdollisen häirikkösoittajan.
  • Sinä ja muut käyttäjät voitte myös ilmoittaa yrityksen nimestä tai toimialasta kaikista puheluista. Google kerää nämä raportit selvittääkseen yrityksen puhelinnumeron ja määrittää kyseiselle yritykselle soittajan tunnuksen. Kun soitat tai vastaanotat puhelun, Google näyttää kyseisen yrityksen soittajan tunnuksen.
Miten voit päättää asioista

Voit poistaa häiriköintisuoja- ja soittajan tunnus ‑ilmoitukset käytöstä milloin tahansa. Jos poistat ilmoitukset käytöstä:

• Et saa varoituksia mahdollisista häirikkösoittajista.
  • Google ei kerää soittajan tai vastaanottajan puhelinnumeroa.
  • Et voi nähdä soittajien tunnuksia.
  • Et voi jakaa palautetta soittajien tunnuksista.

Häirikön ja soittajan tunnuksen poistaminen käytöstä:

1. Avaa laitteen Puhelin-sovellus .
  2. Valitse Lisää vaihtoehtoja Lisää ja sitten Asetukset ja sitten Häiriköiden ja puhelujen seulonta.
  3. Laita Näytä soittajan ja häirikön tunnus pois päältä.