Se, hvordan Spam og Vis nummer holder dine kontaktoplysninger private.

Spam og Vis nummer:

• Hjælper dig med at få oplysninger om personer eller virksomheder, der ringer, og som ikke er på din liste over kontakter
  • Underretter dig om potentielle spamopkald

Google indsamler forskellige signaler om opkaldet for at hjælpe med at identificere et opkalds-id for virksomheden og undgå svindel.

Google indsamler kun eksterne telefonnumre fra personer, som ikke er på din liste over kontakter, for at gøre dette. Google modtager ikke telefonnumre fra din liste over kontakter. Google deler ikke eksterne telefonnumre eller nogen af disse data med vores forretningspartnere.

Se, hvordan Vis nummer og spambeskyttelse fungerer
  • Når du eller andre brugere markerer et telefonnummer som spam, bruger Google de pågældende oplysninger til at afgøre, om det pågældende opkald sandsynligvis er spam. Når du modtager et opkald, som Google vurderer er spam, advarer Google dig på skærmen for indgående opkald ved at fremhæve det potentielle spamopkald.
  • Du og andre brugere kan også rapportere et virksomhedsnavn eller en virksomhedskategori for alle deres opkald. Google indsamler disse rapporter for at træffe en afgørelse vedrørende virksomhedens telefonnummer og tildeler virksomheden et opkalds-id. Når du foretager eller modtager et telefonopkald, viser Google opkalds-id'et for den pågældende virksomhed.
Find ud af, hvordan du har kontrollen

Du kan til enhver tid fravælge notifikationer om spam eller Vis nummer. Hvis du fravælger dem:

• Får du ikke advarsler om potentielle spamopkald.
  • Indsamler Google ikke oplysninger om telefonnummeret fra dem, der ringer, eller dem, du ringer til.
  • Kan du ikke se Vis nummer.
  • Du kan ikke dele feedback om Vis nummer.

Sådan deaktiverer du Spam og Vis nummer:

1. Åbn opkaldsappen på din enhed.
  2. Tryk på Flere valgmuligheder Mere og derefter Indstillinger og derefter Spam og Call Screen.
  3. Deaktiver Se opkalds- og spam-id.