Använda funktionen Väntetider

När du ringer ett samtal beräknar funktionen Väntetider hur länge du får vänta. Efter samtalet kan du dela med dig av väntetiden för att hjälpa oss att förbättra funktionen.

Obs! Funktionen Väntetider är alltid på.

Kolla vad som behövs

Funktionen Väntetider fungerar

• i USA
  • på engelska
  • Pixel 3a och senare
  • med den senaste versionen av appen Telefon.

Dela data från samtalet

Obs! När data väl har skickats går det inte att ångra åtgärden.
  1. Öppna appen Telefon på enheten.
  2. Tryck på Senaste längst ned.
  3. Tryck på Skicka feedback under posten i samtalshistoriken följt av Ja, fortsätt.
  4. När du får frågan om väntetiden stämde väljer du ett alternativ:
    • Om den stämde trycker du på Ja .
    • Om den var fel trycker du på Nej följt av väljer rätt väntetid följt av trycker på Skicka.