Wachttijden gebruiken

Als je belt, schat Wachttijden hoelang je in de wacht wordt gezet. Na het gesprek kun je de wachttijd delen om Wachttijden te verbeteren.

Belangrijk: Wachttijden staat altijd aan.

Check wat je nodig hebt

Wachttijden werkt:

• In de Verenigde Staten
  • In het Engels
  • Op de Pixel 3a en hoger
  • In de nieuwste versie van de app Telefoon

Gegevens van je gesprek delen

Belangrijk: Als je je gegevens hebt gestuurd, kan dit niet meer ongedaan worden gemaakt.
  1. Open op je apparaat de app Telefoon .
  2. Tik onderaan op Recent.
  3. Tik onder het gesprekslijstitem op Feedback sturen en dan Ja, doorgaan.
  4. Selecteer een optie als je wordt gevraagd of de wachttijd klopte:
    • Tik op Ja  als de wachttijd klopte.
    • Klopte deze niet, tik dan op Nee  en dan selecteer de juiste wachttijd en dan tik op Sturen.