Odotusaikojen käyttö

Kun soitat puhelun, odotusajat arvioivat, kuinka pitkän ajan kuluttua sinut siirretään pitoon. Puhelun jälkeen voit jakaa pitoajan ja auttaa parantamaan odotusaikaominaisuutta.

Tärkeää: Odotusajat ovat aina päällä.

Katso mitä tarvitset

Odotusajat toimivat

• Yhdysvalloissa
  • Englanniksi
  • Pixel 3a:lla ja uudemmilla
  • Puhelin-sovelluksen uusimmalla versiolla.

Puheludatan jakaminen

Tärkeää: Datan lähettämistä ei voi perua.
  1. Avaa laitteen Puhelin-sovellus .
  2. Valitse alareunasta Viimeisimmät.
  3. Valitse puhelulokimerkinnän alta Lähetä palautetta ja sitten Kyllä, jatka.
  4. Kun sinulta kysytään "Pitikö odotusaika paikkansa?", valitse vaihtoehto:
    • Jos aika piti paikkansa, valitse Kyllä .
    • Jos aika ei pitänyt paikkaansa, valitse Ei ja sitten valitse oikea odotusaika ja sitten valitse Lähetä.

Muita lähteitä