Meer informatie over rechten in de app Telefoon

Je kunt bepalen wat de app Telefoon kan doen en tot welke informatie de app toegang heeft. Meer informatie over hoe je app-rechten op je Android-telefoon wijzigt

Over rechten in de app Telefoon

Belangrijk:

Recht Mogelijkheden van de app Telefoon Hoe de app Telefoon rechten gebruikt
Gesprekslijsten Gespreksgeschiedenis bekijken en wijzigen. Gesprekken bijhouden in de gespreksgeschiedenis van je telefoon.
Camera Je camera gebruiken om foto's of video's te maken. Videogesprekken via de provider starten.
Contacten Contactenlijsten bekijken. De namen voor inkomende gesprekken tonen voor telefoonnummers die zijn opgeslagen in contacten.
Bestanden en media Foto's, media en andere bestanden op je telefoon gebruiken. Gesprekken met fotobijlagen toestaan bij bepaalde providers.
Locatie De locatie van je apparaat openen. Contactgegevens ophalen voor plaatsen bij jou in de buurt.
Microfoon Audio waarnemen en opnemen. De microfoon aanzetten tijdens telefoongesprekken.
Telefoon Bellen en gesprekken beheren. Telefoongesprekken starten.
Sms Sms-berichten sturen en bekijken. Een bericht sturen als je een gesprek weigert.