Använda Direct My Call

Obs! Direct My Call kanske inte fungerar för alla samtal.

När du ringer ett företag som har en automatisk meny med Direct My Call ser du på skärmen vad rösttjänsten säger och vilka menyalternativ det finns att välja bland i form av numrerade knappar att trycka på. Du väljer ett menyalternativ genom att trycka på en knapp på skärmen.

Läs mer om hur du använder Direct My Call steg för steg i vår guide.

Tips!
  • När du ringer samtal på Pixel 4a eller senare kanske menyalternativ visas innan de läses upp.
  • Funktionen Snabbare menyalternativ är aktiverad som standard.
    • Om du vill inaktivera funktionen öppnar du appen Telefon följt av Mer More följt av Inställningar följt av Direct My Call. Inaktivera sedan Snabbare menyalternativ.

Kolla vad som behövs

Direct My Call fungerar bara

• i USA
  • på engelska
  • På Pixel 3a och senare Pixel-modeller
  • med den senaste versionen av appen Telefon.

Aktivera eller inaktivera Direct My Call

1. Öppna appen Telefon .
  2. Tryck på Mer Mer uppe till höger och sedan Inställningar
  3. Tryck på Direct My Call.
  4. Aktivera eller inaktivera Direct My Call.

Tips! Om du vill avsluta Direct My Call under ett pågående samtal trycker du på Stäng Stäng uppe till vänster på telefonskärmen.

Dela data från samtalet

Obs! Det går inte att ångra åtgärden när data har skickats. Läs mer om hur ljuddata skyddas med Direct My Call.

Efter samtalet kan du dela inspelningen och transkriptionen för att hjälpa oss att förbättra funktionen Direct My Call.

1. Öppna appen Telefon .
  2. Tryck på Senaste längst ned.
  3. Tryck på Hjälp oss att förbättra detta under posten i samtalshistoriken och sedan Fortsätt och sedan Fortsätt
  4. Valfritt: Du kan ge feedback genom att skriva i textrutan.
  5. Tryck på Skicka uppe till höger.
Tips! Om du vill dela data utan att dela din e-postadress öppnar du skärmen Skicka feedback och trycker på nedåtpilen Nedåtpil vid fältet Från följt av Google-användare.