Bruk Direct My Call

Viktig: Direct My Call fungerer kanskje ikke i alle anrop.

Når du ringer en bedrift med en automatisk meny, viser Direct My Call på skjermen hva den automatiske stemmen sier, og hvilke menyalternativer du kan velge mellom med tallknapper du kan trykke på. Du kan trykke på knapper på skjermen for å velge menyalternativer.

Finn ut hvordan du bruker Direct My Call, ved å følge den trinnvise veiledningen.

Tips:
  • Når du ringer med Pixel 4a og nyere, ser du noen ganger menyalternativer før de blir lest opp.
  • Funksjonen «Raskere menyalternativer» er slått på som standard.
    • For å slå den av, gå til Telefon-appen og så Mer More og så Innstillinger og så Direct My Call. Slå deretter av «Raskere menyalternativer».

Sjekk hva du trenger

Direct My Call fungerer bare

• i USA
  • på engelsk
  • på Pixel 3a og nyere Pixel-telefoner
  • i den nyeste versjonen av Telefon-appen

Slå Direct My Call på eller av

1. Åpne Telefon-appen .
  2. Øverst til høyre trykker du på Mer Mer og deretter Innstillinger
  3. Trykk på Direct My Call.
  4. Slå Direct My Call på eller av.

Tips: For å avslutte Direct My Call mens du er i en aktiv telefonsamtale, trykk på Lukk Lukk øverst til venstre på telefonskjermen.

Del data fra anropet

Viktig: Når du har sendt dataene dine, kan du ikke angre handlingen. Finn ut hvordan Direct My Call beskytter lyddataene dine.

Etter anropet kan du dele lyd og transkripsjon for å bidra til å forbedre Direct My Call.

1. Åpne Telefon-appen .
  2. Trykk på Nylige nederst.
  3. Under oppføringen i samtaleloggen trykker du på Hjelp oss med å forbedre dette og deretter Fortsett og deretter Fortsett
  4. Valgfritt: Du kan skrive inn tilbakemelding i tekstfeltet.
  5. Øverst til høyre trykker du på Send .
Tips: For å dele dataene dine uten å dele e-postadressen din, gå til Send tilbakemelding-skjermen ved siden av «Fra»-feltet og trykk på nedoverpilen Nedoverpil og så Google-bruker.