Direct My Call gebruiken

Belangrijk: Direct My Call werkt misschien niet voor alle gesprekken.

Als je een bedrijf met een geautomatiseerd menu belt, laat Direct My Call je op het scherm zien wat de geautomatiseerde stem zegt en uit welke opties je via cijfers kunt kiezen. Als je een menuoptie wilt kiezen, kun je op de cijfers op je scherm tikken.

Kom via onze stapsgewijze tutorial meer te weten over hoe je Direct My Call gebruikt.

Tips:
  • Als je belt op een Pixel 4a of hoger, zie je misschien menuopties voordat ze worden uitgesproken.
  • De functie Snellere menuopties staat standaard aan.
    • Als je deze functie wilt uitzetten, ga je naar de Telefoon-app en dan Meer More en dan Instellingen en dan Direct My Call. Zet daarna Snellere menuopties uit.

Check wat je nodig hebt

Direct My Call werkt alleen:

• In de Verenigde Staten
  • In het Engels
  • Op de Pixel 3a en hoger
  • In de nieuwste versie van de app Telefoon

Direct My Call aan- of uitzetten

1. Open de app Telefoon .
  2. Tik rechtsboven op Meer Meer en dan Instellingen.
  3. Tik op Direct My Call.
  4. Zet Direct My Call aan of uit.

Tip: Tijdens een actief telefoongesprek kun je Direct My Call sluiten door linksboven in het scherm van je telefoon op Sluiten Sluiten te tikken.

Gegevens van je gesprek delen

Belangrijk: Nadat je je gegevens hebt verstuurd, kan de actie niet meer ongedaan worden gemaakt. Meer informatie over hoe Direct My Call je audiogegevens beveiligt

Na het gesprek kun je je audio en transcript delen om de functie Direct My Call te verbeteren.

1. Open de app Telefoon .
  2. Tik onderaan op Recent.
  3. Tik onder het item in de gesprekkenlijst op Help ons dit te verbeteren en dan Doorgaan en dan Doorgaan.
  4. Optioneel: Je kunt feedback opgeven in het tekstvak.
  5. Tik rechtsboven op Sturen .
Tip: Als je je gegevens wilt delen zonder je e-mailadres te delen, ga je naar het scherm Feedback sturen naast het veld Van en tik je op de pijl-omlaag Pijl-omlaag en dan Google-gebruiker.