Brug Direct My Call

Vigtigt! Direct My Call fungerer muligvis ikke under alle opkald.

Når du ringer til en virksomhed med en automatiseret menu, viser Direct My Call dig på skærmen, hvad den automatiserede stemme siger, og hvilke menupunkter du kan vælge ved at trykke på en talknap. Du kan trykke på knapperne på din skærm for at vælge et menupunkt.

Se, hvordan du bruger Direct My Call, med vores detaljerede vejledning.

Tips!
  • Når du foretager opkald på en Pixel 4a og nyere, vises menuvalg muligvis, før de siges.
  • Funktionen "Hurtigere menuvalg" er som standard aktiveret.
    • Du kan deaktivere den ved at gå til appen Opkald og derefter Mere More og derefter Indstillinger og derefter Direct My Call. Deaktiver derefter "Hurtigere menuvalg".

Tjek, hvad du har brug for

Direct My Call virker kun:

• I USA
  • På engelsk
  • På Pixel 3a og nyere Pixel-telefoner
  • I den nyeste version af appen Opkald

Aktivér eller deaktiver Direct My Call

1. Åbn opkaldsappen .
  2. Øverst til højre skal du trykke på Mere Mere og derefter Indstillinger
  3. Tryk på Direct My Call.
  4. Aktivér eller deaktiver Direct My Call.

Tip! Tryk på Luk Luk øverst til venstre på telefonens skærm under et aktivt telefonopkald for at afslutte Direct My Call.

Del data fra dit opkald

Vigtigt! Når du har sendt dine data, kan handlingen ikke fortrydes. Se, hvordan Direct My Call beskytter dine lyddata.

Når dit opkald er afsluttet, kan du dele din lyd og transskription for at hjælpe med at forbedre Direct My Call.

1. Åbn opkaldsappen .
  2. Tryk på Seneste nederst på skærmen.
  3. Under posten i opkaldshistorikken skal du trykke på Hjælp os med at blive bedre og derefter Fortsæt og derefter Fortsæt
  4. Valgfrit: Du kan skrive feedback i tekstfeltet.
  5. Øverst til højre skal du trykke på Send .
Tip! Du kan dele dine data uden at dele din mailadresse ved at gå til skærmen Send feedback ud for feltet "Fra" og trykke på den nedadvendte pil Nedadvendt pil og derefter Google-bruger.