Miten älykkäät ominaisuudet suojaavat dataasi

Kun soitat yritykselle, jolla on puhelinvalikko, puhelunohjaus kertoo näytöllä, mitä automatisoitu ääni sanoo ja mitä vaihtoehtoja sinulla on. Joissakin puheluissa voi myös näkyä valikkovaihtoehdot ennen kuin ne sanotaan ääneen. Lue lisää puhelunohjauksen käyttämisestä.

Kun soitat yritykselle ja sinut laitetaan pitoon, säästä aikaa ja anna Google Assistantin odottaa puolestasi pidossa. Google Assistant ilmoittaa sinulle, kun tukihenkilö on valmis puhumaan kanssasi. Lue lisää pidon laittamisesta päälle puhelun aikana.

Kun asetus "Näe valikkovaihtoehdot nopeammin" on päällä, valitsemasi puhelinnumero voidaan lähettää Googlelle, jotta saat viimeisimmät puhelinvalikkovaihtoehdot käyttöösi. Sinuun tai laitteeseesi yhdistettyjä tunnisteita ei lähetetä puhelinnumeron kanssa. Yksityisyyden suojaamiseksi audiota ja puhelutietoja ei lähetetä Googlelle, ellet päätä jakaa audiota ja transkriptiota puhelun jälkeen vapaaehtoisesti pito-ominaisuuden tai Direct My Call ‑soitonsiirron kehittämiseksi.

Katso miten pito toimii

Kun käytät pito-ominaisuutta, Puhelin-sovellus tallentaa yritykseltä kuultavan audion ja näyttää sinulle transkription puheesta. Kun tukihenkilö liittyy puheluun, hän kuulee lyhyen ilmoituksen siitä, että puhelua tallennetaan ja yhdistetään sinulle. Kun puhelu on poistettu pidosta, puhelin värisee, toistaa äänen ja näyttää näytöllä ilmoituksen. Kun palaat puheluun, tallennus lopetetaan.

Katso, miten puhelunohjaus toimii.

Kun käytät Direct My Call ‐soitonsiirtoa, Puhelin-sovellus näyttää transkription automaattisista viesteistä ja valikkovaihtoehdoista reaaliajassa. Kun laitat "Faster menu options" (Nopeammat valikkovaihtoehdot) ‐asetuksen päälle, osa yrityksistä näyttää valikkovaihtoehdot ennen kuin ne sanotaan ääneen.

"Faster menu options" (Nopeammat valikkovaihtoehdot) ‐asetus toimii vain, jos Googlella on puheludataa yrityksestä.

Datan jakaminen Googlelle pidon ja puhelunohjauksen parantamiseksi

Puhelun jälkeen voit halutessasi jakaa pito- ja Direct My Call ‑datan auttaaksesi Googlea kehittämään ominaisuuksia. Voit jakaa datan ilman sinuun liittyviä tunnisteita lähettämällä sen "Google-käyttäjänä". Kehittäjät voivat tutkia dataa pidon ja Direct my Call ‑soitonsiirron koneoppimisen parantamiseksi.

Jos käytä pitoa tai Direct my Call ‑soitonsiirtoa ja päätät jakaa puheludataa Googlelle, Google saa pääsyn näihin:

• Tallenne ja transkriptio puhelusta siitä alkaen, kun laitat pidon päälle, siihen asti, kun palaat puheluun
  • Diagnostiikkadata ja muut järjestelmälokit
  • Yrityksen puhelinnumero
  • Puhelun alku- ja lopputervehdykset
Maa- ja kielikohtainen saatavuus
Pito ja puhelunohjaus ovat tällä hetkellä käytettävissä seuraavissa maissa ja seuraavilla kielillä:
  • Pito:
    • Australia (englanti)
    • Kanada (englanti)
    • Japani (englanti ja japani)
    • Yhdistynyt kuningaskunta (englanti)
    • Yhdysvallat (englanti)
  • Puhelunohjaus:
    • Yhdistynyt kuningaskunta (englanti)
    • Yhdysvallat (englanti)
Näin suojaamme dataasi

Audion käsittely tehdään laitteellasi. Audiotallenteita tai transkriptioita ei lähetetä Googlelle, ellet päätä jakaa puhelutietoja ominaisuuden kehittämiseksi.

Voit kuunnella audiotallenteen ja tarkistaa transkription ennen kuin päätät puhelutietojen lähettämisestä Googlelle.

Puheludata tallennetaan Googlen palvelimille vain 180 päiväksi. Voit milloin tahansa poistaa tallenteita, joita olet jakanut Googlelle. Avaa Omat tapahtumat ja valitse "Pidossa jaettu audio"- tai "Direct My Call ‑soitonsiirrossa jaettu audio" ‑kohdasta Poista.

Jos et jaa dataa, audiotallenne ja transkriptio poistetaan laitteelta puhelun jälkeen 48 tunnin kuluttua.

Google kerää diagnostiikkadataa yhteydenpidostasi yrityksen puhelinnumeron kanssa. Tämä sisältää dataa esim. siitä, onko puhelu onnistunut ja miten osuvia ennakoinnit ovat. Näitä tietoja ei yhdistetä sinuun tai tunnisteisiisi.

Pidon ja puhelunohjauksen laittaminen päälle tai pois päältä

Pidon laittaminen päälle tai pois päältä

Tärkeää: Kun asetus on päällä, sinun täytyy lisäksi laittaa Hold for Me päälle kussakin puhelussa, jotta Google Assistant voi odottaa puolestasi pidossa. Lue lisää Hold for Me ‑ominaisuuden laittamisesta päälle puhelun aikana.

1. Avaa Puhelin-sovellus .
  2. Valitse Lisää Lisää ja sitten Asetukset.
  3. Valitse Hold for Me.
  4. Laita Hold for Me päälle tai pois päältä.

Direct My Call ‑soitonsiirron laittaminen päälle tai pois päältä

1. Avaa Puhelin-sovellus .
  2. Valitse oikeasta yläkulmasta Lisää Lisää ja sitten Asetukset
  3. Valitse Direct My Call ‑soitonsiirto.
  4. Laita Direct My Call ‑soitonsiirto päälle tai pois päältä.

Muita lähteitä