Få flere oplysninger om, hvordan smartfunktioner beskytter dine data

Når du ringer til en virksomhed med en telefonmenu, viser Direct My Call dig på skærmen, hvad den automatiserede stemme siger, og hvilke valgmuligheder du har. Nogle opkald kan også vise menuvalg, før de læses op. Se, hvordan du bruger Direct My Call.

Når du ringer til en virksomhed, og du sættes i venteposition, kan du spare tid ved at få Google Assistent til at vente på linjen for dig. Google Assistent underretter dig, når en supportrepræsentant er klar til at tale med dig. Se, hvordan du aktiverer Hold for Me i et opkald.

Det nummer, du ringer til, sendes muligvis til Google, når "Se menupunkter hurtigere" er aktiveret, for at give dig de seneste telefonmenumuligheder. Der sendes ikke nogen id'er, som er knyttet til dig eller din enhed, sammen med nummeret. For at beskytte dit privatliv sendes lyd- og opkaldsoplysninger ikke til Google, medmindre du frivilligt vælger at dele din lyd og transskription, når opkaldet er slut, for at hjælpe med at forbedre Hold for Me eller Direct My Call.

Se, hvordan Hold for Me fungerer

Når du bruger Hold for Me, optager appen Opkald lyden fra virksomheden og viser dig en transskription af det, der bliver sagt. Når en supportmedarbejder tager imod dit opkald, hører vedkommende en kort erklæring om, at opkaldet optages og knyttes til dig. Din telefon vibrerer, afspiller en lyd og viser dig en notifikation på skærmen, som fortæller dig, at du ikke længere er i venteposition. Når du vender tilbage til opkaldet, stopper optagelsen.

Se, hvordan Direct My Call fungerer

Når du bruger Direct My Call, viser appen Opkald en transskription i realtid af alle automatiske beskeder og menuvalg. Og når du aktiverer "Hurtigere menuvalg" med Direct My Call, viser nogle virksomheder dig menuvalg, før de læses op.

Indstillingen "Hurtigere menuvalg" virker kun, hvis Google har opkaldsdata fra virksomheden.

Del data med Google for at forbedre Hold for Me og Direct My Call

Efter et opkald kan du vælge at dele dine Hold for Me- og Direct My Call-data for at hjælpe Google med at forbedre begge funktioner. Hvis du vil dele dine data uden id'er, der er knyttet til dig, skal du indsende dem som "Google-bruger". Dataene gennemgås muligvis af mennesker for at forbedre maskinlæring i Hold for Me og Direct My Call.

Hvis du bruger Hold for Me eller Direct My Call og vælger at dele dine opkaldsdata med Google, giver du Google adgang til følgende:

• En optagelse og transskription af opkaldet fra det tidspunkt, hvor du aktiverer Hold for Me, og indtil du vender tilbage til opkaldet
  • Systemlogfiler som f.eks. diagnosticeringsdata
  • Virksomhedens telefonnummer
  • Hilsen og erklæringer, der blev afspillet i opkaldet
Lande- og sprogtilgængelighed
Hold For Me og Direct My Call er i øjeblikket tilgængelige i følgende lande og på følgende sprog:
  • Hold for Me:
    • Australien på engelsk
    • Canada på engelsk
    • Japan på engelsk og japansk
    • Storbritannien på engelsk
    • USA på engelsk
  • Direct My Call:
    • Storbritannien på engelsk
    • USA på engelsk
Sådan beskytter vi dine data

Behandlingen af lyd sker på din enhed, og der sendes ingen lydoptagelser eller transskriptioner til Google, medmindre du vælger at dele dine opkaldsdata for at hjælpe med at forbedre funktionen.

Du kan lytte til lydoptagelsen og gennemgå transskriptionen, før du beslutter, om du vil dele dine opkaldsdata med Google.

Opkaldsdata gemmes kun på Googles servere i 180 dage. Du kan til enhver tid slette optagelser, du deler med Google. Gå til Min aktivitet, find Delt lyd fra "Hold for Me" eller Delt lyd fra "Direct My Call", og klik på Slet.

Hvis du vælger ikke at dele dine data, slettes lydoptagelsen og transskriptionen fra din enhed, 48 timer efter opkaldet blev foretaget.

Google indsamler diagnosticeringsdata om din interaktion med virksomhedens telefonnummer. Disse data omfatter f.eks. oplysninger om, hvorvidt dit opkald blev gennemført, og hvor nøjagtige vores forudsigelser var. Ingen af disse oplysninger er knyttet til dig eller dine id'er.

Aktivér eller deaktiver Hold for Me og Direct My Call

Aktivér eller deaktiver Hold for Me

Vigtigt! Når indstillingen er aktiveret, skal du også aktivere Hold for Me ved hvert opkald for at lade Google Assistent vente på linjen for dig. Se, hvordan du aktiverer Hold for Me i et opkald.

1. Åbn appen Opkald .
  2. Tryk på Mere Mere og derefter Indstillinger.
  3. Tryk på Hold for Me.
  4. Aktivér eller deaktiver Hold for Me.

Aktivér eller deaktiver Direct My Call

1. Åbn opkaldsappen .
  2. Øverst til højre skal du trykke på Mere Mere og derefter Indstillinger
  3. Tryk på Direct My Call.
  4. Aktivér eller deaktiver Direct My Call.