Använda Hold for Me

När du ringer ett företag och blir placerad i kö kan du låta Google-assistenten vänta åt dig och meddela dig när en supportrepresentant svarar. Efter samtalet kan du dela inspelningen och transkriptionen för att hjälpa oss att förbättra funktionen Hold for Me. Läs mer om hur ljuddata skyddas med Hold for Me.

Kolla vad som behövs

Hold for Me fungerar på Pixel 3 och senare modeller i Australien, Förenade kungariket, Japan, Kanada och USA. Om du vill använda Hold for Me behöver du den senaste versionen av appen Telefon. Hold for Me är bara tillgängligt på japanska i Japan och på engelska i Australien, Förenade kungariket, Kanada och USA.

Viktigt! Hold for Me kanske inte identifierar alla telefonköer.

Aktivera eller inaktivera inställningen

Obs! När du har aktiverat inställningen måste du även aktivera Hold for Me i varje samtal där du vill att Google-assistenten ska vänta åt dig. Läs mer om hur du aktiverar Hold for Me under ett samtal.

1. Öppna appen Telefon .
  2. Tryck på Mer Mer följt av Inställningar .
  3. Tryck på Hold for Me.
  4. Aktivera eller inaktivera Hold for Me.

Aktivera Hold for Me under ett samtal

Obs!

• Hold for Me kanske inte alltid upptäcker när supportrepresentanten tar samtalet.
  • Det går inte att lyssna på musik eller annat ljud medan Hold for Me är aktiverat.
  1. Slå på ljudet så att telefonen inte är tyst eller enbart vibrerar.
  2. Öppna appen Telefon .
  3. Ring till ett företag.
  4. När du har placerats i kö trycker du på Hold for Me följt av Starta
  5. Medan du väntar visas skärmtexten Lägg inte på.
  6. När supportrepresentanten har tagit samtalet visas meddelandet Någon väntar på att få prata med dig.
  7. Tryck på Tillbaka till samtal.

Dela data från samtalet

Obs! När data väl har skickats går det inte att ångra åtgärden.

1. Öppna appen Telefon .
  2. Tryck på Senaste längst ned.
  3. Tryck på Hjälp oss att bli bättre under posten i samtalshistoriken följt av Ja, fortsätt följt av Fortsätt.
  4. Skriv eventuell feedback i textrutan.
  5. Tryck på Skicka .

Tips! Om du vill dela data utan att dela din e-postadress öppnar du skärmen Skicka feedback och trycker på nedåtpilen Nedåtpil vid fältet Från följt av Google-användare.