Bruk Hold for Me

Når du ringer en bedrift og blir satt på vent, kan du få Google-assistenten til å vente for deg og varsle deg når noen svarer i den andre enden. Etter samtalen kan du dele lyden og en transkripsjon av den for å bidra til å forbedre Hold for Me. Finn ut hvordan lyddataene dine holdes sikre når du bruker Hold for Me.

Sjekk hva du trenger

Hold for Me fungerer på Pixel 3 og nyere modeller i Australia, Canada, Japan, Storbritannia og USA. Du må ha den nyeste versjonen av Telefon-appen for å bruke Hold for Me. Hold for Me er bare tilgjengelig på japansk i Japan og på engelsk i Australia, Canada, Storbritannia og USA.

Viktig: Hold for Me registrerer kanskje ikke alle situasjoner der samtaler er på vent.

Slå innstillingen av eller på

Viktig: Når innstillingen er aktivert, må du slå på Hold for Me for hvert anrop hvor du vil at Google-assistenten skal vente for deg. Finn ut hvordan du slår på Hold for Me under samtaler.

1. Åpne Telefon-appen .
  2. Trykk på Mer Mer og så Innstillinger .
  3. Trykk på Hold for Me.
  4. Slå Hold for Me av eller på.

Slå på Hold for Me mens du er i en samtale

Viktig:

• Det er ikke sikkert at Hold for Me alltid oppdager at representanten kommer tilbake til samtalen.
  • Du kan ikke spille musikk eller annen lyd når Hold for Me er aktiv.
  1. Slå av stillemodus eller bare vibrering på telefonen.
  2. Åpne Telefon-appen .
  3. Ring en bedrift.
  4. Når du blir satt på vent, trykker du på Hold for me og så Start
  5. Mens du er på vent, ser du et kort på skjermen der det står «Ikke legg på».
  6. Når brukerstøtterepresentanten er klar til å snakke med deg, ser du meldingen «Noen venter for å snakke med deg».
  7. Trykk på Tilbake til samtale.

Del data fra samtalen din

Viktig: Når du har sendt dataene dine, kan du ikke gjøre om på det.

1. Åpne Telefon-appen .
  2. Trykk på Nylige nederst.
  3. Under oppføringen i samtaleloggen trykker du på Hjelp oss med å bli bedre og så Ja, fortsett og så Fortsett.
  4. Hvis du vil gi tilbakemelding, skriver du den i tekstfeltet.
  5. Trykk på Send .

Tips: For å dele dataene dine uten å dele e-postadressen din, gå til Send tilbakemelding-skjermen ved siden av «Fra»-feltet og trykk på nedoverpilen Nedoverpil og så Google-bruker.