Be om et skatteskjema for USA for slutten av året (1099-MISC, 1099-K, 1042-S, 1099-NEC)

Svar på følgende spørsmål for å be om en kopi, revisjon eller bestridelse av et amerikansk skatteskjema for et bestemt skatteår.

Viktig: Før du kontakter oss må du sørge for at du er logget på som primærbrukeren av den inntektsgenererende kontoen forespørselen din gjelder for. Hvis du allerede er logget på, kan du også bytte konto.
What type of payments have you received from Google?