Faktureringsendringer som ikke er tillatt

Hvis du nylig har prøvd å endre den primære eller alternative betalingsmåten for kontoen din, kan du ha fått en av disse meldingene:

• «Denne betalingsmåten kan ikke brukes for gjentakende betalinger.»
  • «Denne handlingen kan ikke fullføres. Prøv igjen med en annen betalingsmåte.»

Disse meldingene betyr at endringen av betalingsmåten ble avvist.

Hvorfor skjedde dette?

For å forhindre svindel gjennomgår vi regelmessig endringer av Google-kontoer. Hvis en endring virker risikabel, blir den ikke utført, og da kan du ikke bruke den aktuelle betalingsmåten for Google-tjenesten.

Hva kan du gjøre?

Hvis du prøvde å endre denne betalingsmåten

Bytt til en annen betalingsmåte for faktureringskontoen din som er tilgjengelig for deg.

Hvis du ikke prøvde å endre denne betalingsmåten

Hvis du ser en endring av betalingsmåten som du ikke har gjort selv, bør du sjekke om det er gjort noen uautoriserte oppdateringer i Google-betalingskontoen din. Det kan også være lurt å endre passordet ditt eller ta andre grep for å sikre kontoen din.