Laskutusmuutos hylättiin

Jos yritit äskettäin lisätä tai vaihtaa tilisi ensisijaisen tai toissijaisen maksutavan, olet saattanut saada jonkin näistä virheilmoituksista:

• Tätä maksutapaa ei voi käyttää toistuviin maksuihin.
  • Toimintoa ei voitu suorittaa loppuun. Kokeile uudelleen toisella maksutavalla.

Nämä ilmoitukset tarkoittavat, että maksutavan muutos hylättiin.

Miksi näin kävi?

Tutkimme säännöllisesti Google-tilien muutoksia estääksemme petokset. Jos muutos vaikuttaa epäilyttävältä, sitä ei tehdä etkä voi käyttää kyseistä maksutapaa Googlen palvelussa.

Mitä voit tehdä?

Jos yritit tehdä tämän maksutavan muutoksen

Vaihda laskutustilisi maksutapa toiseen saatavilla olevaan maksutapaan.

Jos et ole yrittänyt tehdä tätä maksutapamuutosta

Jos havaitset maksutavan muutoksen, jota et ole tehnyt itse, tarkista ettei Google-maksutilillesi ole tehty luvattomia muutoksia. Kannattaa myös vaihtaa salasana tai suojata tili muulla tavoin.