Over PayPal

PayPal is een online betalingsservice waarmee particulieren en bedrijven op elektronisch wijze geld kunnen overmaken. U kunt geld sturen, ontvangen en bewaren in verschillende valuta's uit de hele wereld.

Hoe PayPal werkt

U kunt uw PayPal-saldo gebruiken als digitale portemonnee voor online betalingen. Er zijn meerdere methoden om elektronisch geld toe te voegen aan uw PayPal-saldo:

• Bankrekeningen
  • Prepaidkaarten
  • Contant geld in winkels (alleen in de Verenigde Staten)

Betalen met PayPal

Belangrijk: Als u met PayPal wilt betalen voor Google-producten, moet u een PayPal-account instellen.

Nadat u uw PayPal-account heeft ingesteld en aan een van de bovenstaande betaalmethoden heeft gekoppeld, kunt u het account gebruiken om in realtime te betalen voor Google-services zoals Google Play en YouTube.

U kunt op twee manieren met PayPal betalen: online of persoonlijk.

true
Updates van het betalingscentrum

Welkom in het nieuwe Helpcentrum van het Google-betalingscentrum. Verkopers en zakelijke klanten kunnen nu op dezelfde plek ondersteuning krijgen. Meer informatie over de wijzigingen.