Om PayPal

PayPal er en online betalingstjeneste, der gør det muligt for enkeltpersoner og virksomheder at overføre penge elektronisk. Du kan sende, modtage og tilbageholde penge i forskellige valutaer over hele verden.

Sådan fungerer PayPal

Du kan bruge din PayPal-saldo som en digital pung til onlinebetalinger. Du kan føje penge til din PayPal-saldo elektronisk ved hjælp af:

• Bankkonti
  • Forudbetalte kort
  • Kontanter i detailforretninger (kun i USA)

Betal via PayPal

Vigtigt! Hvis du vil betale for Google-produkter med PayPal, skal du oprette en PayPal-konto.

Når din PayPal-konto er oprettet, og du har tilknyttet en af de ovenstående betalingsmetoder, kan du bruge PayPal til at betale for Google-tjenester såsom Google Play og YouTube i realtid.

Du kan betale med PayPal på to måder – online eller i en fysisk butik.

true
Opdateringer om betalingscenter

Velkommen til den nye version af Hjælp til Google-betalingscenter. Du kan nu finde support til både sælgere og virksomhedsforbrugere på ét sted. Få flere oplysninger om den nye version.