Oppdateringer av betalingssenteret

Hva er nytt?

Betalingssenteret har fått nytt brukergrensesnitt med alle Google-kontoene dine samlet på ett sted. Her finner du både personlige transaksjoner (Google Pay) og bedrifts- og selgertransaksjoner fra pay.google.com. Alle selgere får tilgang til det nye UI-et innen august 2018.

Hvis du har brukt bedrifts- eller selgerkontoen din til å betale for et forbrukerprodukt (f.eks. en app eller film) eller sende penger til en venn med Google Pay Send, kan du nå se denne aktiviteten via betalingssenteret.

Hvis du vil justere hvem som kan se kontoen din, må du gjennomgå innstillingene dine.

Bedrift eller selger?

Det finnes noen viktige forskjeller mellom en bedrift og en selger:

• Bedrift: Hvis du er en bedrift, betaler du Google for produkter og tjenester som annonser, skytjenester osv.
  • Selger: Hvis du er en selger, får du betalt av Google for apper, utvidelser og tjenester du leverer. Google Play-utviklere og Chrome Nettmarked-utviklere er selgere.

Hva er Google Pay?

Google Pay er en tjeneste som samler alle Google-kontoene dine på ett sted, noe som gjør det enklere å betale for forbrukerkjøp via Google. Finn ut mer om Google Pay.

Vanlige spørsmål

Kan jeg beholde kontogrensesnittet slik det er?

Nei. Oppgraderingene gjelder for alle betalingssenterkontoer.

Berøres bedriftstjenestene eller selgerbetalingene mine av denne endringen?

Nei. Oppgraderingene har ingen innvirkning på bedriftstjenestene eller selgerbetalingene dine, herunder betalingsgrenser, avgifter eller betalingsplaner.

Jeg har problemer med kontoen min. Hva kan jeg gjøre?

Du kan søke i denne brukerstøtten ved å skrive inn et søkeord som er knyttet til problemet ditt, i søkefeltet øverst på denne siden. Hvis du ikke finner en løsning på problemene, kan du kontakte oss.