Actualitzacions del centre de pagaments

Novetats

El centre de pagaments ha llançat una nova interfície d'usuari (IU) que reuneix tots els teus Comptes de Google en un mateix lloc. Pots accedir a les teves transaccions d'empresa i comercials des de payments.google.com.

Si has fet servir el teu Compte de Google d'empresa o de comerciant per pagar un producte de consum (per exemple, una aplicació o una pel·lícula) o per enviar diners a un amic amb Google Pay, ara pots trobar aquesta activitat al centre de pagaments.

Per ajustar qui pot consultar el teu compte, revisa la teva configuració.

Empreses i comerciants

Hi ha algunes diferències clau entre una empresa i un comerciant:

• Empresa: si ets una empresa, pagues a Google per productes i serveis com Google Ads, Cloud, etc.
  • Comerciant: si ets un comerciant, Google et paga per les aplicacions, les extensions i els serveis que ofereixes. Els desenvolupadors de Google Play i Chrome Web Store són comerciants.

Què és Google Pay?

Google Pay és un servei que recull tots els teus Comptes de Google en un sol lloc per facilitar les teves compres amb Google. Obtén més informació sobre Google Pay.

Preguntes freqüents

Puc mantenir la interfície actual del meu compte?
No. La interfície s'aplicarà a tots els comptes del centre de pagaments.
Els meus pagaments de comerciant o serveis d'empresa es veuran afectats per aquest canvi?
No. Les actualitzacions no modifiquen els teus serveis d'empresa ni els teus pagaments de comerciant, així com tampoc no afecten el teu llindar de pagament, els impostos ni els calendaris de pagaments.
Tinc problemes amb el meu compte. Què puc fer?
Escriu una paraula clau relacionada amb el teu problema al quadre de cerca a la part superior d'aquesta pàgina per trobar una solució al Centre d'ajuda. Si continues tenint problemes, contacta amb nosaltres.