Endre land i betalingsprofilen (selgere)

Når du har konfigurert en betalingsprofil som selger, kan du ikke endre landet som er oppført i den. Hvis du vil endre landet eller den registrerte bedriftsadressen, må du opprette en ny profil.

Slik oppretter du en ny betalingsprofil

Følg fremgangsmåten nedenfor for å opprette en ny betalingsprofil og overføre appene til den nye profilen om nødvendig:

1. Følg denne fremgangsmåten for å opprette en ny betalingsprofil. Vær spesielt oppmerksom på landet du oppgir når du konfigurerer profilen.
  2. Overfør utviklernavnet ditt. Hvis du vil bruke det samme utviklernavnet i den nye profilen som i den opprinnelige profilen, må du først endre navnet i den opprinnelige profilen. Når du har endret utviklernavnet ditt i den opprinnelige profilen, kan du oppdatere utviklernavnet i den nye profilen din.
  3. Finn transaksjons-ID-ene for både den opprinnelige og den nye betalingsprofilen.
    1. Logg på Play-konsollen du brukte til å betale registreringsgebyrene for både den opprinnelige og den nye betalingsprofilen.
    2. Klikk på ordrelinjen for betalingen av registreringsgebyret.
    3. Rull nedover i vinduet som åpnes, og kopiér transaksjons-ID-en. Transaksjons-ID-en for registrering av utviklere har vanligvis ett av følgende formater:

Eksempelformat 1: K01234567890123456789.token.0123456789012345
      Eksempelformat 2: 0.G.123456789012345
      Eksempelformat 3: registration-1234ab56-7c89-12d3-4567-8e91234567f8
  4. Be om overføring av appene du har i Google Play-butikken eller Chrome Nettmarked.

For å få betimelige selgerbetalinger fra Google må du huske å legge til informasjon om bankkontoen din, sende inn skatteinformasjon og konfigurere merverdiavgift i betalingsprofilen din.

Kontakt oss hvis du trenger hjelp.