Het land in uw betalingsprofiel wijzigen (verkopers)

Nadat u een betalingsprofiel voor verkopers heeft ingesteld, kunt u het land dat erin wordt vermeld niet meer wijzigen. Als het land dat in uw profiel wordt vermeld niet klopt of als uw officieel geregistreerde bedrijfsadres is gewijzigd, moet u een nieuw profiel maken.

Een nieuw betalingsprofiel maken

Ga als volgt te werk om een nieuw betalingsprofiel te maken en uw apps over te zetten naar uw nieuwe profiel:

1. Volg deze stappen om een nieuw betalingsprofiel te maken. Let goed op het land dat u opgeeft bij het instellen van uw profiel.
  2. Zet uw ontwikkelaarsnaam over. Als u in uw nieuwe profiel dezelfde ontwikkelaarsnaam wilt gebruiken als in uw originele profiel, moet u eerst de naam in het originele profiel wijzigen. Nadat u uw ontwikkelaarsnaam in het oorspronkelijke profiel heeft gewijzigd, kunt u de ontwikkelaarsnaam updaten in uw nieuwe profiel.
  3. Zoek de transactie-ID voor zowel uw oorspronkelijke als uw nieuwe betalingsprofiel.
    1. Log in bij de Play Console die u heeft gebruikt om de instelkosten te betalen voor zowel uw oorspronkelijke als uw nieuwe betalingsprofiel.
    2. Klik op het regelitem met de betaling van de instelkosten.
    3. Scroll omlaag in het venster dat verschijnt en kopieer de transactie-ID. De transactie-ID van de ontwikkelaarsregistratie ziet er meestal als volgt uit:

Voorbeeld van notatie 1 Token
      Voorbeeld van notatie 2 0.G.123456789012345
      Voorbeeld van notatie 3 registratie-1234ab56-7c89-12d3-4567-8e91234567f8
  4. Dien een overdrachtsverzoek in voor de apps die u in de Google Play Store of de Chrome Web Store heeft.

Zorg ervoor dat u uw bankrekening toevoegt, fiscale informatie verstrekt en de btw instelt in uw betalingsprofiel om tijdig verkopersbetalingen te ontvangen van Google.

Neem contact met ons op als u hulp nodig heeft.