Maksuprofiilin maan vaihtaminen (kauppiaat)

Kun kauppiaan maksuprofiili on luotu, sen maamääritystä ei voi muuttaa. Jos maa on väärin tai yrityksen virallinen sijainti vaihtuu, sinun on luotava uusi profiili.

Näin luot uuden maksuprofiilin

Voit luoda uuden maksuprofiilin ja siirtää tarvittaessa sovelluksesi uuteen profiiliin seuraamalla näitä ohjeita:

1. Luo uusi maksuprofiili seuraamalla näitä ohjeita. Syötä profiilin maatiedot huolellisesti.
  2. Siirrä kehittäjänimi. Jos haluat käyttää uudessa profiilissa samaa kehittäjänimeä kuin alkuperäisessä profiilissa, sinun täytyy ensin muuttaa alkuperäisessä profiilissa olevaa nimeä. Kun olet muuttanut alkuperäisen profiilin kehittäjänimen, voit päivittää alkuperäisen nimen uuteen profiiliin.
  3. Etsi alkuperäisen profiilin ja uuden profiilin rekisteröitymisen tapahtumatunnukset.
    1. Kirjaudu Play Consoleen, jonka kautta maksoit alkuperäisen ja uuden maksuprofiilin rekisteröintimaksut.
    2. Klikkaa rekisteröintimaksun rivikohtaa.
    3. Siirry alaspäin uudessa ikkunassa ja ota tapahtumatunnus ylös. Kehittäjärekisteröinnin tapahtumatunnus on yleensä muodoltaan jokin seuraavista:

Esimerkki muodosta 1 01234567890123456789.token.0123456789012345
      Esimerkki muodosta 2 0.G.123456789012345
      Esimerkki muodosta 3 registration-1234ab56-7c89-12d3-4567-8e91234567f8
  4. Pyydä Google Play Kaupan tai Chrome Web Storen sovellustesi siirtämistä.

Muista lisätä pankkitili, lähettää verotiedot ja määrittää myyntiveroprosentti maksuprofiilissasi, jotta saat kauppiasmaksut ajallaan Googlelta.

Jos tarvitset apua, ota meihin yhteyttä.