Skift det land, du har angivet på din betalingsprofil (sælgere)

Når du har oprettet en betalingsprofil som sælger, kan du ikke ændre det land, der er angivet i den. Hvis du har brug for at rette det, eller du flytter din registrerede virksomhedsadresse til et andet land, skal du oprette en ny profil.

Sådan opretter du en ny betalingsprofil

Hvis du vil oprette en ny betalingsprofil og har behov for at overføre dine apps til din nye profil, skal du følge disse trin:

1. Følg disse trin for at oprette en ny betalingsprofil. Vær særligt opmærksom på det land, du angiver, når du opretter din profil.
  2. Overfør dit udviklernavn. Hvis du ønsker at bruge det samme udviklernavn på din nye profil, som du brugte på din oprindelige profil, skal du først ændre navnet på din oprindelige profil. Når du har ændret udviklernavnet på den oprindelige profil, kan du opdatere udviklernavnet på din nye profil.
  3. Find transaktions-id'erne for både din oprindelige og din nye betalingsprofil.
    1. Log ind på den Play Console, du brugte til at betale gebyrerne for oprettelse af både din oprindelige og din nye betalingsprofil.
    2. Klik på linjeposten for betalingen af konfigurationsgebyret.
    3. I det vindue, der åbnes, skal du rulle ned og notere transaktions-id'et. Transaktions-id'et for din udviklerregistrering er typisk i et af følgende formater:

Eksempel på format 1 01234567890123456789.token.0123456789012345
      Eksempel på format 2 0.G.123456789012345
      Eksempel på format 3 registration-1234ab56-7c89-12d3-4567-8e91234567f8
  4. Anmod om en overførsel af de apps, du har i Google Play Butik eller Chrome Webshop.

Sørg for at tilføje din bankkonto, indsende skatteoplysninger og konfigurere salgsafgifter på din betalingsprofil for at modtage rettidige sælgerbetalinger fra Google.

Kontakt os, hvis du har brug for hjælp.