Ändra land i betalningsprofilen (företagskunder)

Varje betalningsprofil kan bara kopplas till ett land på grund av skatteregler. Du kan inte ändra land för en befintlig betalningsprofil. Du måste skapa en ny profil för att använda ett annat land.

Att skapa en ny betalningsprofil i ett annat land påverkar inte dina befintliga tjänster och prenumerationer. De fortsätter att betalas med den betalningsprofil som är kopplad till dem.

Skapa en landsspecifik betalningsprofil

Om du flyttar eller reser till ett nytt land och vill registrera dig för nya tjänster eller betala för produkter i det landet behöver du skapa en ny betalningsprofil.

När du har flera betalningsprofiler för olika länder kan du välja konto för betalning.

Skapa en betalningsprofil med ett nytt land

Gör så här om du vill skapa en ny betalningsprofil och koppla den till ett nytt land:

1. Logga in på Inställningar.
  2. Under Betalningsprofil bredvid Land/region klickar du på Redigera Edit
  3. Klicka på Skapa ny profil följt av Fortsätt.
  4. Klicka på Välj ett land eller en region och välj sedan det land du vill associera med din nya profil.
  5. Klicka på Fortsätt.
  6. Ange namn och adress och klicka sedan på Skicka.