Endre land i betalingsprofilen (bedriftskunder)

Hver betalingsprofil kan bare knyttes til ett land på grunn av avgiftsreglene for betalingsmåtene du bruker. Du kan ikke endre landet for en eksisterende betalingsprofil. Du må opprette en ny profil for å bruke et annet land.

Oppretting av en ny betalingsprofil i et annet land påvirker ikke de eksisterende tjenestene og abonnementene dine. Du betaler fortsatt for disse med den tilknyttede betalingsprofilen.

Opprett en landspesifikk betalingsprofil

Hvis du flytter eller reiser til et nytt land og ønsker å registrere deg for nye tjenester eller betale for produkter i det aktuelle landet, må du opprette en ny betalingsprofil.

Når du har flere betalingsprofiler med forskjellige land, kan du velge hvilken konto du vil betale med.

Opprett en betalingsprofil med et nytt land

Følg fremgangsmåten nedenfor for å opprette en ny betalingsprofil og knytte den til et nytt land:

1. Logg på Innstillinger.
  2. Gå til «Betalingsprofil», og klikk på Rediger Rediger ved siden av «Land/region».
  3. Klikk på Opprett en ny profil og så Fortsett.
  4. Klikk på Velg et land eller en region, og velg landet du vil knytte den nye profilen din til.
  5. Klikk på Fortsett.
  6. Skriv inn navn og adresse, og klikk på Send.